Rejser til Affi

Hold ferie i Affi tæt ved Gardasøen

Affi er en lille italiensk by, men gennem de seneste år er navnet oftest blevet brugt om afkørslen på motorvej A22 mellem Brenner og Verona på østsiden af Gardasøen.

Afkørslen anvendes af bilister som kommer både fra nord og syd, og som skal til vinområdet Valpolicella, eller til den sydlige del af Gardasøen, hvor selve Garda by ligger i en afstand af blot 8 kilometer.

Masser af shopping og gode spiseteder

Affi er samtidig blevet et stort indkøbsområde, der mest af alt har karakter af storcenter, hvortil lokale italienere strømmer i stor stil. På trods af beliggenheden ved den berømte motorvej, er der ikke langt ud i naturen, og området byder på masser af små landsbyer med gode spisesteder.

Derfor er Affi blevet et oplagt udgangspunkt for forretningsfolk, som blot har brug for en enkelt overnatning, men også til længere ophold for familier. Herfra kan I opleve både Gardasøen med de mange forlystelsesparker for børn, vinområdet Valpolicella og operaen i Verona . Sidst men ikke mindst byder Affi også på muligheden for at komme hurtigt til Venedig eller en af de andre spændende storbyer i området.

Kort over Affi

Klik på kortet herunder for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen samt en oversigt over afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Er du på udkig efter den perfekte feriebolig i Affi? I søgemaskinen her på siden finder du vores udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i og omkring den praktisk beliggende by. 

Skal du til Italien med hele storfamilien, en gruppe venner eller kollegaer? Vidste du, at vi også tilbyder villaer til mindst 20 personer

Angiv blot datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger  i din ferieperiode. Det bliver næsten ikke være nemmere at finde den perfekte bolig til en ferie nær Gardasøen.

Transport

Vil du flyve, er Verona Lufthavn den nærmest beliggende lufthavn til Affi. Der er dog heller ikke meget mere end en times kørsel fra Bergamo Lufthavn, som betjenes af lavprisselskaber som Ryanair.

Se oversigt over direkte fly til Italien

Mange af vores rejsende at bestille billeje til ferien. Særligt når du skal bo i Affi, hvorfra der er gode vejforbindelser til resten af regionen, er det oplagt med en lejebil. 

Planlægger du at køre hertil fra Danmark, venter der dig en tur på knap 1.600 km. Med en overnatning undervejs eller flere chauffører, er dette en overkommelig afstand for de fleste. Særligt i højsæsonen bør du dog tage højde for, at det nemt kan tage ekstra tid med at komme ned gennem Europa på grund af tæt trafik.  

Tips og råd til kør-selv ferie i Italien

Udflugter fra Affi

Vælger du en feriebolig i Affi, bor du tæt ved Gardasøens smukke natur og mange charmerende småbyer. På den yderste del af Sirmione-halvøen, som du finder i den sydlige del af søen,  kan du for eksempel se resterne af en romersk villa kend som Catullos Grotter.  Eller hvis du rejser med børn, vil en dag i en af de nærliggende forlystelsesparker sikkert vække glæde. 

Tips til din ferie i Italien med børn

Har de gastronomiske oplevelser høj prioritet? Udover de mange hyggelige restauranter i området, bor du også tæt ved nogle af Italiens mest kendte vindistrikter. Interesserer du dig for gode vine, eller vil du blot opleve det enestående landskab af vinranker, kan en tur ad den nærliggende Valpolicella vinruten varmt anbefales.

Der er naturligvis også et væld af muligheder for at udforske kulturelle seværdigheder i Verona eller Venedig. Er du her om sommeren, har du for eksempel chancen for at opleve verdens største opera i Veronas gamle romerske amfiteater.

Vil du have mere inspiration til udflugtsmål, eller ønsker du at udforske seværdighederne i selskab med en lokalkendt, certificeret guide, tilbyder vores samarbejdspartnere et bredt udvalg af velorganiseret udflugter i Veneto.

Lokale links

Du kan læse mere om Affi på disse to turistsider

Områder omkring Verona finder du her

Turistside med alle byer rundt om Gardasøen finder du her

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Affi