Badeferie ved Lidoen / Adriaterhavskysten i Caorle, Bibione eller Jesolo

Lidoen trækker med dejligt vejr og flotte strande

De kendte badebyer på Venetos kyst (den italienske Adriaterhavskyst) tiltrækker hver sommer massevis af turister, primært på grund af deres dejlige, brede sandstrande, og mange aktivitetsmuligheder for børn og voksne. Og så er det nemt at køre dertil.

Hos Escapeaway har vi lige nu masser af gode tilbud på ophold på hotel eller i ferielejlighed i byer ved Lidoen. Selvom Bibione og Lido di Jesolo på mange måde ligner hinanden i deres udbud, finder man også forskelle mellem dem. Du har også mulighed for at prøve noget helt andet med charmerende Caorle.

Bibione ved Lidoen

Bibione har udviklet sig siden hastigt 60'erne ved at satse sig på familievenlige omgivelser og en effektiv service. Det er således ikke svært at begå sig her, da stort set alle de lokale kan de nødvendige gloser - og mere end det - på engelsk og tysk. Bibione er opdelt i 4 mindre områder, hvor Bibione Spiaggia er den største og mest livlige.

I Bibione Spiaggia finder man minigolf, boccia, tennis, hesteridning, skøjtehal, tivoli etc. De voksne kan spille golf på den nærliggende bane, gå på indkøb på det lokale gademarked (om tirsdagen), nyde den altid gode italienske madlavning på de utallige restauranter eller bare slappe af med deres børn i nærheden. Rent kunstnerisk har Bibione ikke meget at byde på. Det er ikke her, du vil finde et middelaldercentrum eller store museer, men mange udflugter ligger lige ved hånden.

>> Læs mere her om hoteller i Bibione

Lido di Jesolo

Lido di Jesolo er en lang by, der strækker sig langs kysten. Udenfor byen i den vestlige del ligger det store vandland med masser af vandaktiviteter og forskellige shows for både børn og voksne. Det er også i dette område at man finder byens diskoteker. De ligger godt nok uden for byens indre centrum, men alligevel i kort afstand derfra. I dette område findes der også gokartbane, tivoli, golfbane og mange andre aktiviteter.

Da Jesolo er ikke mindre end 17 km lang, kan den derfor godt være lidt sværere at overskue end Bibione Spiaggia, vis centrum er koncentreret omkring et mindre område. Udbuddet af butikker, også med mærkevarer, er væsentlig større i Lido di Jesolo end i Bibione og Jesolo er derfor et godt udgangspunkt for både badeferie og shopping. Byen ligger også i kort afstand til Venedig og man kan hurtigt komme til den smukke by med båd fra havnebyerne Punta Sabbione og Treporti.

>> Læs mere her om hoteller i Lido di Jesolo

Caorle

Caorle ligger lige i midten af Lidoen og er ganske anderledes end de to ovennævnte badebyer. Her får du en mere traditionel by med en charmerende, gammel bykerne i italiensk stil, og masser af ferieboliger i høj klasse. Stranden er fremragende og gæstfriheden ligeså, og her er gode muligheder for at gøre indkøb i mange specialbutikker, som blomstrer her, fordi Caorle - modsat de øvrige badebyer - er en helårsby, med masser af fastboende.

Har man før prøvet Lidoens ulidelige lethed, vil man måske blive overrasket over Caorles stemningsfyldte stræder og smagfulde arkitektur. Her er noget for både øjne, ører, smagsløg og vandhunde på én gang.

>> Læs mere her om hoteller i Caorle

>> Læs mere om badeferie

Kort over Veneto

Populære hoteller i Veneto

Italien, Norditalien, Veneto, Lido di Jesolo
9,2
Fabelagtigt
634 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 38 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Veneto, Adriaterhavet
9,5
Fabelagtigt
561 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 34 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Veneto, Adriaterhavet
8,8
Meget godt
448 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 35 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi