Rejser til Bagnolo di Lonigo

Der er næppe mange uden for Italien, som vil kunne nikke genkendende til navnet Bagnolo di Lonigo. Sammenlignet med Verona og Venedig, der begge ligger inden for en times kørsel, er der da heller ikke mange, som rejser til denne by. Chancen for at opleve det ægte Italien uden masseturisme er dog i sig selv en god grund til, hvorfor du skal rejse til Bagnolo di Lonigo. Ikke mindst fordi du her samtidig har mange af regionens mest berømte seværdigheder tæt på.

Helt uden egne seværdigheder er selve Bagnolo di Lonigo da heller ikke. Her ligger således den smukke Villa Pisani Bonetti, som blev opført for den indflydelsesrige Pisani-familie i 1544-1545. Villaen tegnet af renæssancearkitekten Andrea Palladio, der af mange regnes blandt de mest indflydelsesrige personer i arkitekturens historie. Villaen - som er perfekt bevaret - er i dag åben for besøgende på guidede rundvisninger og huser desuden udstillinger af moderne kunst.

Selve den lille landsby Bagnolo ligger nogle få kilometer syd for Lonigo. Mens Bagnolo blot har nogle enkelte spisesteder, finder du i denne større naboby Lonigo, der har omkring 16.400 indbyggere, en stemningsfuld bykerne med adskillige hyggelige fortovsrestauranter på smukke piazzaer. Udover spisesteder nok til at du kan prøve et nyt sted hver dag, finder du også her butikker og supermarkeder nok til at dække de fleste behov.

Med sin fredelige atmosfære og nabobyens tilbud inden for kort afstand er Bagnolo di Lonigo på mange måder en ideel base for en afslappende ferie i Italien. Det gælder uanset om du bor i Bagnolo eller Lonigo. Udover kulinariske oplevelser og sightseeing i nærområdet byder en rejse hertil også på masser af muligheder for at tage på spændende udflugter.

Udflugtsmuligheder

Syd for Bagnolo di Lonigo strækker Poslettens flade landskab sig ud mod horisonten, mens du mod nord kan se starten på Alperne. Inden for ganske overkommelig køreafstand af Bagnolo di Lonigo byder området masser af interessante udflugtsmål. Blandt de mest kendte byer er naturligvis operabyen Verona og den romantiske kanalby Venedig. Du kan også sagtens tage en tur til Gardasøen, som ligger omkring 60 kilometer mod vest.

Nærmere beliggende byer som Padova og Vincenza er måske nok mindre kendte, men er bestemt også værd at lægge vejen forbi. Dertil kommer, at du på en rejse til Bagnolo di Lonigo har rig mulighed for at udforske en perlerække af vingårde, charmerende landsbyer og uspolerede naturområder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Escapeaway som gæst på et af de håndplukkede hoteller, vi har fundet til vores program for rejser til Bagnolo di Lonigo.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Bagnolo di Lonigo