Rejser til Bardolino 

En af de mest klassiske byer ved Gardasøen er Bardolino. Her får du det bedste af området omkring Gardasøen i form af en stemningsfuld by, smuk udsigt til søen og et perfekt udgangspunkt for udflugter til vinområderne Valpolicella og til Verona. Book din rejse til Bardolino med Escapeaway i dag!

Bardolino ligger på Gardasøens sydlige østbred. Selv hvis du ikke kender byen, synes måske navnet lyder bekendt? Så er det nok fordi du tidligere har stiftet bekendtskab med vinen af samme navn. Bardolino-vinen, der fremstilles ved sammensætningen af en række forskellige druer, har en historie, der strækker sig helt tilbage til bronzealderen. Ligeledes har arkæologiske udgravninger vist, at der i området omkring Bardolino har været bosættelser her tilbage i oldtiden.

Ligesom de fleste andre byer omkring søen fik den nuværende by dog først sin form i løbet af middelalderen. Chiesa di San Severo, der ligger midt i byen, blev for eksempel bygget i det 11. århundrede i romansk stil. Kirken er en af en håndfuld interessante historiske seværdigheder i Bardolino, som det er værd at bruge tid på at udforske. Der ligger desuden en del af de smukke villaer og palæer, som blev bygget da den italienske overklasse i sin tid begyndte at holde ferie på disse kanter.

Velkommen til Gardasøen med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Bardolino hvor du bor på håndplukkede hoteller på din rejse. Bestil rejsen til Italien som en samlet pakkerejse inkl. hotelophold, flyrejse og transfer tur/retur fra lufthavnen eller en lejebil der vente på dig ved ankomsten. Vil du hellere selv arrangere din rejse til Bardolino så kan du naturligvis også blot booke dit hotel igennem Escapeaway.

Afslappet ferieby ved Gardasøen

De fleste som rejser til Bardolino i dag, bruger en stor del af ferien på blot at nyde afslappende spadsereture ad den pragtfulde promenade langs søen. Her kan du slå dig ned på en af de mange bænke for at nyde solens varme og udsigten til søens modsatte side, mens små bølger skvulper mod bredden. En stor del af den gamle by er forbeholdt fodgængere, hvilket understreger den afslappede atmosfære, der generelt hersker her. I højsæsonen summer gaderne dog af liv om aftenen, når folk går på opdagelse blandt byens butikker og restauranter. I sommerperioden er der desuden hver torsdag fyldt med boder på strandpromenaden, når der er markedsdag.

Bardolino, der har omkring 6.400 indbyggere, er måske nok ikke et af de mest kendte feriemål ved Gardasøen. Der er ikke desto mindre sket meget i byen, siden den blot var et søvnigt fiskerleje. De gode grusstrande rundt om byen og et bredt udvalg af gode hoteller betyder, at du her finder alt det, der skal til for at få en vellykket ferie. Det gælder ikke mindst udvalget af spisesteder. Særligt i området ned mod den lille marina, ligger restauranter, pizzariaer, vinbarer og fristende gelateriaer siden om side. Til de daglige fornødenheder er der desuden både delikatesseforretninger og mere almindelige supermarkeder i og omkring byen, hvor du kan få det meste.

En aktiv vinferie i Bardolino

En ferie ved Gardasøen er da også en oplagt chance for at fordybe sig i det italienske køkken, der her viser sig fra sin bedste side med noget for hele familien. For de voksne er ikke mindst områdets vine værd at stifte nærmere bekendtskab med. Kendere vil som regel sige, at de bedste Bardolino-vine er de lette og lyse af slagsen, som desuden smager bedst kølige og unge.

Er du meget vininteresseret, kan et besøg på vinens eget museum, Museo del Vino Barolino, anbefales. Museet, der er en del af Zeni vingården, har udstillinger som giver et godt indblik i både fortidens og nutidens vinfremstilling i området. Her tilbydes naturligvis også smagsprøver samt salg af vine. For vinentusiaster er det også oplagt at afsætte en dag til at følge Strada del Vino - ruten der fører dig forbi en perlerække af vingårde i Bardolinos bagland. 

Bardolino giver dig i det hele taget et godt udgangspunkt for at udforske Gardasøens største attraktioner. Udover de mange aktiviteter der er knyttet til vandet, kan det anbefales at leje en cykel eller tage på vandreture op i højderne for at nyde formidable udsigter, for eksempel oppe fra klosteret Eremo San Giorgio, der ligger halvvejs mellem Bardolino og Garda.

Sådan booker du en billig rejse til Bardolino

Med Escapeaway kan du nemt booke en problemfri og sikker rejse til Bardolino, med mulighed for afrejse fra lufthavnen i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg. Den smarte søgemaskine støvsuger hele tiden nettet for de bedste priser på flybilletter med rutefly, og sætter dem sammen med vores udvalgte hoteller i Bardolino. Vi samler det hele i en pakkerejse med Rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje til pakken og få den bedste oplevelse når du kommer frem. God tur!

>> Læs også om rejser til Lazise
>> Se vores ferieboliger ved Gardasøen

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Bardolino

Populære hoteller i Bardolino

Italien, Norditalien, Veneto, Bardolino
8,8
Meget godt
748 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 27 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Norditalien, Veneto, Bardolino
8,4
Meget godt
835 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 27 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Norditalien, Veneto, Bardolino
8,6
Meget godt
2471 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 35 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Bardolino?

9,0
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 52 anmeldelser