Rejser til Bibione

Bibione er familievenlig badeferie så langt øjet rækker. En rejse til Bibione er en klassiker for børnefamilien.

Den flere kilometer lange sandstrand med roligt vand og masser af sol, gør rejsen til Bibione til børnenes favorit og et sted, hvor de samme gæster kommer år efter år. Book fly, lejebil og hotel eller ferielejlighed direkte her på siden nu - så er du næsten på vej!

Bibione er måske nok et af Italiens bedst kendte feriemål, dels for sin nærhed til Venedig, dels for de skønne sol og bademuligheder. Her mødes øjet af bred sandstrand og farverige parasoller og næsen af blomster og solcreme.

Bibione - en elsket lille badeby

I Bibione har man siden stedet blev grundlagt satset på at skabe familievenlige omgivelser, hvilket også har bidraget til at mange gæster vælger at vende tilbage år efter år. Lange brede sandstrande og den afslappede atmosfære i Bibione med hoteller og ferielejligheder, bidrager til stemningen i en hyggelig sommerby, der passer som fod i hose til dig der sætter pris på ferie med sol og havbadning som fokus.

Her er noget for alle

Bibione der strækker sig over flere kilometer strande og kystlinje er inddelt i forskellige områder. Spiaggia er den del der regnes for at være centrum og her er der stort udvalg af hyggelige butikker med gode priser, isbarer, cafféer og restauranter. Butikkerne har aften åbent og mange af gaderne lukkes af til gågader om aftenen, hvilket især børnefamilierne sætter pris på. Det betyder man kan spise sin middag i fred og ro og så tage en slentretur med en is i hånden og bare nyde folkevrimlen og ferien.

Det populære Lido del Sole, ligger ca. 1 km fra Spiaggia og er den roligere del af byen, hvor mange af husene ligger inde i pinjelunden. Også i Lido del Sole er der en god strand at slikke sol på. Her findes desuden apotek, madvarebutik, barer og restaurant. For at komme til Spiaggia kan du gå langs strandpromenaden, cykle, tage bilen eller lokalbussen.

Børnevenlig skøn sandstrand kendetegner Lido dei Pini som ligger lige øst for Bibione centrum og det er faktisk på grund af stranden her, at mange vælger netop denne del af Bibione. Her får du nemlig en roligere badeoplevelse, og der er kortere til strandafsnit uden liggestole og parasoller. Også her findes alt du behøver til en dejlig ferie. Fra Lido dei Pini tager det kun 10 min at slentre til Spiaggia.

Endeligt er der Bibione Pineda, som ligger 6 km vest for selve Bibione. Her er der virkeligt god plads mellem feriehusene og villaerne, mindre trafik og de store træer bidrager med skygge til omgivelserne på varme dage. Som i de øvrige dele af Bibione har du sandstrand og alt hvad du behøver indenfor kort afstand.

Det er populært at komme rundt i Bibione på cykel, specielt den slags hvor hele familien kan sidde samlet, og der findes flere cykeludlejninger rundt om i Bibione. Du kan også tage lokalbussen, hvis du foretrækker at lade bilen stå. Eller slentre langs den gode strandpromenade som strækker sig over det meste af Bibione.

Til dig som ankommer med fly findes der i højsæsonen busser som kører dig direkte til Bibione, dog ikke tidlig morgen eller sen aften, der kan du istedet tage en taxi fra lufthavnen. Alternativt kan du tage en af lokalbusserne men du skal regne med at skifte bus i f.eks. Portogruaro.

>> Læs også om kør selv-ferie til Bibione her

Hoteller i Bibione

Alle tiders familieferie i Bibione

Børnene keder sig aldrig i Bibione. For udover de mange strandaktiviteter som findes, kan de bl.a også spille minigolf, boccia og tennis. Der er desuden også mulighed for hesteridning, et besøg i byens tivoli er som regel også et hit. Ligesom det store ugentlige marked som kommer til byen hver tirsdag i højsæsonen.

De voksne kan spille golf på den nærliggende golfbane, nyde det italienske køkken på forskellige restauranter eller bare læne sig tilbage og slappe af. Og er der brug for afveksling kan I pakke bilen og drage til nærliggende Lignano som byder på et væld af aktiviteter som Juniorland, Gulliverland, Parco Zoo, vandland mm. Og det bedste af det hele er, at det blot tager 10min at køre dertil. Desuden er der et varieret udvalg af mærkevarebutikker i Lignano.

>> Læs mere om ferie i Bibione her

En afslapningsdag

Mellem Bibiones to bydele Spiaggia og Lido del Sole, ligger Bibione Thermae, et kurbad og wellness center. Her er der mulighed for et stort udvalg af behandlinger, og har du brug for en god massage eller lyst til at prøve et mudderbad, kan dette være et godt sted at bruge en times tid eller to. Ellers er de fleste at finde på stranden eller ved poolen under solens varmende stråler. I Bibione kan du frit vælge mellem fri - og betalingsstrand. Liggestole og parasoller koster ikke ligeså meget som de fleste andre steder i Europa, og i mange tilfælde (ikke alle) er det allerede inkluderet i lejeprisen på ferieboligen.

Her boede fiskerne

Da Bibione er opstået i halvtredserne har byen ikke så meget kulturelt at byde på. Havet et det som har været det vigtige her, og det ses også på de små søde fiskerhuse, Casoni, som dukker op lidt over det hele. For at give dig en bedre forståelse af stedet vil jeg gerne anbefale dig at besøge en af mine favoritrestauranter AI Casoni, som ligger helt ude ved Bibione Pineda. Udover fantastisk god mad og smuk natur kan du her fra tage på bådudflugt i lagunen. Du kan også tage en båd til Venedig herfra. Så du kan lade bilen stå i Bibione og spare den dyre parkeringsafgift i Venedig. Det tager blot 5-10 min i bil at komme til denne del af Bibione, alt efter hvor du bor i byen.

Der er meget at se på og foretage sig i Bibione, hvilket gør stedet perfekt til familieferien, med kombinationer som kan opfylde hele familiens ønsker til turen.

Et godt tip er en af dagene at starte bilen og køre sydvestover mod det smukke Valpolicella vindistrikt, hvor I kan besøge vingårde og tage lidt af de gode druer med hjem i form af en god flaske Amarone f.eks. Eller kør tidligt "hjemmefra" og spis en frokost i lille kønne Treviso og kør videre til Prosecco vindistrikt, og se grønne bakker bølgende med vinranker og gamle slotte. Også her kan du stoppe og købe lidt gode bobler med dig hjem. Og bliver børnene for utålmodige over de voksnes valg af udflugter, kan I lokke med at kompensere med en dag ved Gardasøen, som har flere vandlande og forlystelsesparker som f.eks Gardaland.

Ferieboliger i Bibione

Hos Escapeaway finder du altid et stort udvalg af håndplukkede hoteller, ferielejligheder og ferieboliger i Bibione. Ring eller skriv til os hvis du har brug for hjælp til at booke, eller brug søgeboksen i toppen til at se det hele. Glæd dig til en ferie for hele familien i trygge omgivelser og med sol, strand, sand og vand lige udenfor døren.

Siden 1999 har du kunnet booke ophold i Bibione med Escapeaway, hvor du selv skulle sørge for transporten. Nu kan du også booke rejser til Bibione, direkte her på Escapeaway.dk, inklusive flybillet fra Danmark, lejebil i lufthavnen, og naturligvis en af vores signatur-ferieboliger, som har gjort os til danskernes foretrukne, når rejsen går til Italien.

Nyd det gode liv - la dolce vita - ved poolen på et af Bibiones mange, populære resorts, eller slæng dig på en liggestol ved den smukke Adriaterhavskyst, med fin sand mellem tæerne, og strand så langt øjet rækker. Bibione er en fantastisk destination for børnefamilien, og det gode er, at det er rigtig nemt at rejse dertil.

For at give dig rejsen til Bibione billigst muligt, søger vi direkte hos flyselskaberne og biludlejningsfirmaerne, og giver dig mulighed for at booke en rejse til netpris, med fleksibiliteten fra rutefly og sikkerheden fra pakkerejsen. Og det gode er, at du kan klare det hele selv på få minutter her på siden. Find først den rigtige feriebolig, derefter flybilletter og til sidst en lejebil, hvis du skal bruge det.

Hvilken lufthavn til Bibione?

Når man rejser til Bibione er det mest naturligt at flyve til en af de to lufthavne ved Venedig, nemlig Venedig Marco Polo eller Venedig Treviso - begge beliggende godt 90km fra lidoen og Bibione - hvor du ofte kan finde direkte flyforbindelser fra både København Kastrup, Billund Lufthavn og Hamborg Lufthavn, samt fra Aalborg Lufthavn med mellemlanding. Det er også muligt at flyve til Trieste Lufthavn, som ligger lidt tættere på Bibione, men her slipper du ikke for at skifte undervejs.

Pakkerejser til Bibione med dansk rejsegaranti

Escapeaway er medlem af Rejsegarantifonden, hvilket betyder at du kan bestille en rejse hos os med rutefly fra Danmark, inklusive ophold i Bibione og billeje i lufthavnen, i én og samme pakke, og med optimal dækning gennem pakkerejseloven. Ydermere kan du med vores fleksible fly-søgning sammensætte din rejse med nøjagtig det antal dage, som passer dig og dine planer.

Mere information til din rejse til Bibione

Bibione, beliggende i Veneto-regionen i det nordøstlige Italien, er en lille kystby med kun omkring 3000 indbyggere, som på trods af sin størrelse er blevet én af Norditaliens mest populære badebyer i løbet af de sidste 50 år Ja, faktisk rangerer byen i dag som nummer to i Italien i forhold til antallet af strandgæster, kun overgået af en anden badeby ved Adriaterhavet, nemlig Rimini i regionen Emilia-Romagna, et stykke længere nede af Italiens nordøstlige Adriaterhavskyst.

Bibione byder på flere kilometer børnevenlige sandstrande, en afslappet atmosfære og et stort udvalg af hyggelige butikker, isbarer, caféer, restauranter, strandaktiviteter og forlystelses-muligheder, som gør byen til et ideelt rejsemål for en familieferie eller en badeferie ved havet.

Selv om det er de mere stillestående aktiviteter, såsom strand, sol og badning, der er Bibiones helt store trækplaster, så kommer du aldrig til at kede dig i Bibione. Når du trænger til lidt afveksling efter timerne på stranden, har du mulighed for en lang række aktiviteter, såsom golf, tennis, hesteridning, et besøg i byens tivoli eller det store ugentlige marked, som kommer til byen hver tirsdag i højsæsonen.

Mellem Bibiones to bydele Spiaggia og Lido del Sole er der desuden mulighed for at vælge mellem en lang række wellness-behandlinger, f.eks. en omgang massage eller et mudderbad, i det lokale wellness-center, Bibione Thermae. 

Hvis du derimod trænger til lidt kulturelt indhold på rejsen, kan du besøge storbyen Venedig, der ligger kun omkring 60 kilometer fra Bibione, eller køre sydvestover mod det smukke Valpolicella vindistrikt, hvor du kan besøge lokale vingårde og smage på deres vine. Og hvis du er afsted med børn, kan du overveje en tur til det nærliggende Lignano, som byder på Juniorland, Gulliverland, Parco Zoo, vandland m.m. - eller måske en endagstur til Gardasøen (ligger ca. 185 kilometer væk), som har flere vandlande og forlystelsesparker, som f.eks Gardaland.

>> Se også rejser til populære Lido di Jesolo
>> Se også rejser til nærliggende Caorle

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hvad siger gæsterne i Bibione?

8,2
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 102 anmeldelser