Bilferie og Kør-selv-ferie til Bibione

Tag på bilferie til Bibione med hele familien

Sol, komfort, strand, ægte feriestemning og masser af underholdning for børnene er nogle af de nøglebegreber, du kan forbinde med Bibione. Tag på bilferie til Bibione og nyd alt det bedste af Italien på én gang.

Veneto-regionen, som Bibione ligger i, er en vigtig historisk region i Italien. Den inviterer til at hele familien sætter sig i bilen og tager lidt rundt på eventyr i dagtimerne. Her kan I, efter forholdsvis korte køreture, besøge både uforlignelige Venedig og imponerende Verona. På kør-selv-ferien til Bibione er kedsomhed ikke et ord, der kommer ind i billedet.

Bibione er en livlig badeby på Adriaterhavskysten i Italien, hvor den klassiske strofe ”hvad du ønsker, skal du få” virkelig kommer til sin ret. Uanset om du er til timevis af afslapning på den brede sandstrand, en svømmetur i poolen, spa-behandlinger, alskens fantasifulde souvenirs, pony-ridning for de små, minigolf, golf, vandsport, drinks, lækre, italienske is eller mad fra Italien og resten af verden, så kan du finde det – og meget, meget mere – i Bibione.

Specielt i højsæsonen om sommeren, når de italienske børnefamilier søger hertil i stort antal, er Bibione fuld af liv og muligheder. Mange børnefamilier rejser hertil igen og igen, sommer efter sommer – og det er ikke uden grund. Ud over, hvad vi har nævnt ovenfor, gør det jo heller ikke noget, at guider, hotelpersonale, ekspedienter og tjenere i Bibione er et venligt og imødekommende folkefærd, der er eksperter i at give både små og store feriegæster en god oplevelse. At tage børnene med på en flyrejse eller kør-selv ferie til Italien er næsten altid en stor succes – ikke mindst i Bibione. Rejs til Bibione når det skal være nemt, sjovt og bekvemt.

Kør-selv-ferie til Bibione i alle prisklasser

I Bibione finder du et stort udvalg af resorts i mange forskellige prisklasser, hvoraf mange har både børnepool og legeplads. På mange feriesteder i Bibione kan I vælge at bo i jeres egen lejlighed, hvor I selv kan lave mad. At bo i lejlighed er ensbetydende med ekstra god plads til jer alle sammen, og at have eget køkken giver en høj grad af fleksibilitet, som kan være rart som børnefamilie. Stranden i Bibione på den smukke Adriaterhavskyst er berømt, og den tiltaler feriegæster i alle aldre. Finder I et hotel med havudsigt, kan I se frem til fantastiske solnedgange over sand og hav. Børnene vil aldrig kede sig i Bibione, og mange hoteller tilbyder adgang til privat strand, hvor I aldrig behøver at konkurrere med andre feriegæster om liggestole og parasoler – der er nemlig mange feriesteder, hvor hvert værelse har sin egen plads på stranden. Smart og komfortabelt.

En kør-selv-ferie til Bibione er et oplagt valg for børnefamilien, der ønsker den frihed og fleksibilitet, der ligger i at holde ferie med bil, hvad end den er lejet lokalt eller I er kørt i jeres egen bil fra Danmark. Når du lader rejsen gå til Bibione, skal du nemlig ikke forvente, at det eneste, du kan opleve, er det ene resort efter det andet langs en flot sandstrand. Området ligger, som nævnt ovenfor, i den historiske Veneto-region, hvor hovedstaden hedder intet mindre end Venedig. Har I en bil til rådighed under ferien, kan I bruge jeres hotel i Bibione som den komfortable base, og udforske resten af Veneto i det tempo, der passer jer. Venedig ligger kun 80 kilometer væk, og et besøg i denne magiske by vil sandsynligvis være en af jeres helt store prioriteter – altså ud over at nyde livet på stranden.

Køreturen til Bibione

Hvis I kører fra Danmark, er køreturen ned igennem Østrigs bjergrige landskaber i sig selv en storslået oplevelse. Når I når til den italienske nordgrænse, skal I ikke køre ret mange flere timer, før I står med tæerne i sandet i Bibione. Så er det tid til en tiltrængt dukkert, og lidt afkobling på jeres hotelværelse eller i jeres lejlighed. Efter at have nydt en afslappende feriedag eller to og set jer omkring i Bibione, er det måske tid til at sætte kursen mod Venedig på en endags-tur med bil næste dag. Byen er en helt enestående oplevelse, I sent vil glemme, og som vil tiltale især større børn ligeså meget som voksne. Verona, Padova, Terst og Treviso er eksempler på andre kendte kulturbyer i området, som I med lethed kan nå med bil.

Der er med andre ord mange gode grund til at tage bilen til Bibione, eller leje en bil, når I ankommer. Kontakt vores lokalkendte Italiens-eksperter her hos Escapeaway, hvis vi skal hjælpe dig med at planlægge og arrangere din kør-selv-ferie til Bibione. Vi kan naturligvis også rådgive jer om, hvilket hotel i Bibione, der passer bedst til jeres behov, og om, hvad I ellers kan opleve i Veneto-regionen.

>>> Læs også om kør-selv-ferie til Venedig her
>>> Læs også om kør-selv-ferie til Gardasøen her
>>> Søg og book feriehus eller ferielejlighed i Bibione her

>> Læs mere om kør-selv-ferie

Kort over Bibione