Rejser til Borca di Cadore

Fantastisk beliggenhed midt i Dolomitterne

Borca di Cadore ligger midt i Dolomitterne i et afslappende og hyggeligt miljø. Byen er et godt udgangspunkt for en oplevelsesrig ferie både sommer og vinter.

Borca, som har knap 800 indbyggere, er omgivet af høje bjerge, som i vintermånederne er populære blandt skiturister. Nærmeste skilifter finder du mod nord  i San Vito (6 km.), hvor der er langrendsløjpe, to skilifter og en stolelift, og på det berømte skisportssted Cortina d’Ampezzo (15 km.). Begge områder kan nås med skibus.

Rejser du i stedet hertil om sommeren er beliggenheden i Dolomitterne ideel til udforske den smukke natur på vandreture i dalen eller gennem skovene. Man kan også fordrive lang tid på at teste det lokale køkkens herligheder på de mange restauranter af dalen.

Kort over Borca di Cadore

Du kan klikke på kortet, hvis du vil have et overblik over området og placeringen af håndplukkede hoteller og ferieboliger. Find din feriebolig eller hotel i Borca di Cadore

Uanset om du kommer her sommer eller vinter, er valget af feriebolig vigtigt. Det store udvalg af hoteller, ferielejligheder og andre boligformer, som du finder her hos Escapeaway Rejser er derfor alle håndplukket. Du kan nemt finde den indlogering, som passer bedst til dine behov og ønsker ved at bruge vores søgemaskine øverst her på siden. 

Har du brug for hjælp eller mere information om ferieboliger i Borca di Cadore, kan du kontakte os på mail, chat eller telefon.

Lokale links

Officiel hjemmeside for byen

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Borca di Cadore