Rejser til Cà Sabbioni Venezia

Charmerende område nær Venedig

Cà Sabbioni Venezia er et lille samfund, som ligger i regionen Veneto vest for Venedig og lige i nærheden af floden Brenta med alle de smukke villaer. Området er naturskønt og passer godt til dig, som vil kombinere kultur og natur.

Området omkring floden Brenta præges af smuk natur og pompøse, historiske villaer. Det er populært at vandre og cykle i området langs med floden. Det er også populært at fragte sig rundt i kano, hvis du skulle få lyst til det. Der er ikke mere end 16 km til Venedig, og du kan benytte lokale transportmidler frem og tilbage, hvis du foretrækker at lade bilen stå. I Cà Sabbioni er der bar og restaurant, og hvis du har brug for et lidt større udvalg, ligger den lille by Oriago blot et par kilometer væk. Orianos historie går tilbage til antikken, og den har haft mange forskellige navne i årenes løb, som bl.a. Aurilia, Aurilagus, Aurilago, Portu, Orlacis og Urgiago.

Seværdige steder

Foruden at være tæt på den vidunderlige Venedig, kan du også besøge Padova, som har et hav af butikker, udendørs serveringssteder, shoppingmalls, smukke bygninger og et pittoresk centrum. Hvis du har lyst til at slikke sol og tage på stranden, kan du drage mod syd til byen Chioggia, der mest af alt ligner et mini-Venedig, eller mod nord til den pulserende badeby Lido di Jesolo. Andre seværdige steder er Treviso, Verona, Gardasøen og vinområderne Valpolicella og Prosecco.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Cà Sabbioni Venezia