Rejser til Caorle

Den lille perle Caorle er en charmerende by med et hyggeligt historisk centrum. Her kan du slentre rundt i de smalle gader og stræder, som munder ud i små torve og sole dig på to gode sandstrande. Book en rejse til Caorle med Escapeaway i dag og bo på udvalgte hoteller med gode anmeldelser.

Det er let at forstå at Caorle er en af de byer vi har flest gæster som kommer tilbage til langs denne kyststrækning. Et hyggeligt lille centrum med farveglade huse, små smalle stræder, hvor duften af veltillavet mad spreder sig til næseborene, to gode sandstrande og en skøn strandpromenade kan lokke de fleste. Caorle er for alle aldre. Et rejsemål hvor både børn, forældre og bedsteforældre trives godt. Et oplagt familierejsemål helt enkelt, værdsat af alle!

Sommeren er den tid på året byen får allerflest besøgende, men da Caorle er beboet året rundt, til forskel fra mange andre badebyer, holder butikker og restauranter en høj kvalitet. Og der er rigeligt med gode restauranter i Caorle i alle prisklasser, specielt er det fiske- og skalddyrsretter der er på menuen. Du finder også gode pizzeriaer som udover den gode pizza også serverer smagfulde traditionelle retter. Isbarer, creperia, vinbarer, fortovscafféer - her er alt hvad hjertet begærer. Og så er der også masser af shopping både med de kendte og lidt mindre kendte mærker.

Aktiviteter for alle aldersgrupper

Caorle er en stemningsfuld by med masser af lækre hoteller og ferieboliger, hvor du kan slappe helt af og bare nyde tilværelsen. Når du får lyst til at folde dig ud, er stranden fuld af muligheder for at udøve flere forskellige slags vandsport. Her er også et vandland som specielt de yngre gæster er glade for. Er du golfinteresseret er der i nærliggende Pra delle Torri en god golfbane. Og en anden af de eftertragtede aktiviteter er når markedet kommer til byen hver lørdag. Her finder du alt mellem himmel og jord, og stemningen er altid god.

Der er et godt udvalg af velassorterede købmandsbutikker med gode priser rundt om i Caorle. Og glem ikke at du kan handle frisk fisk nede på havnene når fiskerbådene kommer ind med dagens fangst. Som by er Caorle atypisk for strækningen langs Adriaterhavet, som er kendt som Lidoen. Her er nemlig ikke blot sol, strand og sand, men også en hyggelig, gammel bykerne, i typisk italiensk stil. Book rejsen til Caorle med fly og billeje direkte her hos Escapeaway.

Tag gerne på opdagelse udenfor Caorle

Lagunen nord for Caorle er et godt udflugtsmål hvis du vil på bådtur. Selveste Ernest Hemingway var betaget af stemningen og livet her som han beskrev i romanen "Across the River and Into the Trees". Og Venedig er man naturligvis nødt til at se. Du kan vælge at komme dertil enten til lands eller til havs. Kører du til Punta Sabbioni kan du parkere bilen og tage færgen over til Markuspladsen. Nemt, bekvemt og direkte.

En anden god dagsudflugt er en tur til badebyen Lido di Jesolo, hvor du om aftenen kan opleve en af Europas længste gågader, sprængfyldt med butikker, caféer og restauranter. Alternativt er der masser af muligheder for at se og opleve i nærområdet. Besøg kønne Treviso, Padova og dens domkirke eller Romeo og Julies Verona. Eller hvorfor ikke tage en tur til Prosecco eller Valpolicella-regionen og besøge en vingård og samtidig få lidt godt med hjem på flaske?

>> Læs også om kør selv-ferie til Caorle her

Hoteller i Caorle

Mere information til din rejse til Caorle 

Caorle, som er beliggende i Veneto-regionen i det nordøstlige Italien, er et populært rejsemål hele året rundt på grund af byens charmerende centrum med masser af gode restauranter og små, hyggelige stræder. Men det er om sommeren, at byen for alvor liver op og befolkes af både italienske og udenlandske gæster, der strømmer til byen med de to gode strande og en smuk strandpromenade.

Med Escapeaway kan du nemt booke en problemfri og sikker rejse til Caorle, med mulighed for afrejse fra lufthavnen i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg. Den smarte søgemaskine støvsuger hele tiden nettet for de bedste priser på flybilletter med rutefly, og sætter dem sammen med vores udvalgte hoteller og ferieboliger i Caorle. Vi samler det hele i en pakkerejse med rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje til pakken og få den bedste oplevelse når du kommer frem.

I centrum af byen finder du masser af gode restauranter i alle prisklasser, samt pizzeriaer, isbarer, vinbarer og caféer en masse. Mange af restauranterne har fokus på fiske- og skaldyrsretter, som stærkt kan anbefales. Der er også masser af købmandsbutikker og shoppingmuligheder i byen og et marked, der kommer til byen hver lørdag, hvor du kan finde (næsten) alt mellem himmel og jord. 

På byens to gode strande kan du slikke sol, bade og dyrke forskellige slags vandsport, hvis du er til den slags. For de yngste strandgæster er der også et vandland, som de kan forlyste sig i. Hvis du er golfinteresseret og trænger til lidt fysisk aktivitet, kan du tage til det nærliggende Pra delle Torri, hvor der er en god golfbane. Du kan også vælge at tage på en bådtur til lagunen nord for Caorle eller en endagstur til storbyen og regionshovedstaden Venedig, der byder på et væld af historiske og kulturelle seværdigheder. 

Andre oplagte muligheder for en dagsudflugt er badebyen Lido di Jesolo; den smukke lille by Treviso, der ofte kaldes “det lille Venedig” på grund de mange kanaler og det gamle bycentrum; Verona, der byder på verdens største operascene og masser af unikke spor fra romertiden; og Prosecco-regionen, hvor du kan besøge vingårde og smage på den lokale vin.

Hos Escapeaway får du altid den bedste rådgivning om rejser til Caorle. Vi har besøgt alle ferieboligerne i vores udvalg, og giver dig tips til de bedste steder. Vi ønsker dig og din familie velkommen til Caorle!

>> Se også ferieboliger i Bibione her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her