Rejser til Cavaion Veronese

Den hyggelige landsby Cavaion Veronese ligger blot et stenkast (ca. 3 km) fra Gardasøens østbred. Som du næsten kan høre på navnet, hører denne del af Gardasøen til provinsen Verona. Der er kun omkring 26 kilometer til den gamle kulturby og provinshovedstad Verona, som blandt meget andet har den verdensberømte romerske Arena, hvor der afholdes koncerter og operaer om sommeren.

Til sammenligning er der et mere stille liv i Cavaion Veronese,  som har knap 5.000 indbyggere. Her har man traditionelt levet af de frugt- og olivenlunde, som omgiver byen. De er stadig vigtige indtægtskilder sammen med turismen. Landsbyens særlige charme ligger i dens unikke beliggenhed ca. 350 meter over søen. Her er rig mulighed for at finde gode udsigtspunkter. Særligt oppe fra pladsen ved byens smukke, gule kirke, der er opkaldt efter Johannes Døberen.

Lidt afstand til de mest turistede områder

Selvom du har Gardasøen og mange af områdets mest kendte attraktioner inden for kort afstand, kan du i Cavaion Veronese nyde at bo lidt på afstand af de mest travle turistområder ved søbredden. Områdets vingårde og restauranter indbyder til en rigtig livsnyderferie uden hastværk. Læg også gerne vejen forbi den lokale olivenoliemølle, Frantoio Fratelli Turri, som naturligvis har et lille udsalg af egne produkter.

Hvis du rejser til Cavaion Veronese med børn, som ikke kun vil besøge gastronomiske attraktioner, er der også meget at vælge mellem. Ved byen ligger for eksempel et lille vandland, Parco Aquatico Riovalli, hvor især mindre børn sagtens kan få en del timer til at gå med de sjove vandrutsjebaner.

Restauranter og shopping

Der ligger et velassorteret supermarked i byen udkant, som kan dække de fleste behov, der måtte opstå på på din rejse. Nede ved Gardasøen byder de større byer som Lazise, Bardolino og Garda desuden på endnu flere shoppingmuligheder. Ligeledes er der et fint udvalg af restauranter i Cavaion Veronese, hvad enten det skal være en hurtig pizza eller en flerretters menu. Der er dog ikke samme koncentration af spisesteder i denne landsby, som nede langs søen.

Det vil da også være helt oplagt at rejse til Cavaion Veronese for at få et godt udgangspunkt for at udforske det sydøstlige område ved Italiens største sø. I den sydøstlige del af søen er byerne forbundet med hinanden af en sti langs søen. Da byerne også er forbundet med en færge, giver det mulighed for at kombinere en vandretur med en færgetur.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Cavaion Veronese