Rejser til Cavallino

Ferie tæt ved badestrand og Venedig

Hvis man kan lide brede hvide sandstrande, kort køreafstand til Danmark og nærhed til en af verdens mest forunderlige og seværdige byer, så er Cavallino et oplagt valg.

På den lange smalle landtange, der går ud fra fastlandet og danner lagunen omkring Venedig, ligger der en række mindre byer, heriblandt Cavallino. Selve Cavallino er et feriested, der i sin tid opstod omkring de mange campingpladser, som præger området.

Gode faciliteter til din ferie

Området strækker sig over flere kilometer og har mange grønne områder, disse er med til at skille hovedvejen fra stranden. Alle huse og lejligheder her er lave bygninger og de fleste er traditionelle forskelligfarvede rækkehuse. Her finder man alle de faciliteter som man har brug for på sin ferie såsom supermarkeder, restauranter, isbarer og et stort udbud af sportsaktiviteter.

Kort over Cavallino 

Klik på kortet herunder for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen samt en oversigt over afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Er du på udkig efter den perfekte feriebolig i Cavallino? Så brug søgemaskinen her på siden hvor du finder vores udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i og omkring den hyggelige by. 

Læs mere om de populære badebyer på Venetos kyst 

Angiv blot datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger  i din ferieperiode. I oversigten over ledige boliger kan du læse mere om de forskellige indkvarteringsmuligheder og måske her finde yderligere indspiration til mulighederne i din ferie. Det er en god chance for at finde den helt perfekte bolig til din næste ferie i Italien.

Transport

Vil du rejse med fly til Italien, er den nærmest beliggende lufthavn til Cavallino Venedig Lufthavn. Der er dog heller ikke langt til Treviso Lufthavn.

Byen har busfobindelse ind til nærliggende Lido di Jesolo. Ofte vælger vores rejsende dog at bestille billeje til ferien for nemmere at kunne komme omkring til regionens seværdigheder, og for eksempel lettere kunne handle ind. 

Vil du køre hertil fra Danmark, skal du regne med en køretur på godt 1.600 km i vente. Deles turen op med en overnatning undervejs, eller er man flere til at køre, er dette en overkommelig afstand for de fleste. Særligt i højsæsonen bør du dog tage højde for, at der kan gå ekstra tid med at komme ned gennem Europa på grund af tæt trafik.  

Tips og råd til bilferie i Italien

En god base for udflugter

Cavallino ligger blot 5 km fra feriebyen Lido di Jesolo, der har et stort udbud af butikker, restauranter og forlystelser. Her finder man blandt andet golfbane, stort vandland, go-kart bane og mange andre aktivitets muligheder.

For dig som rejser med børn, vil en tur til for eksempel Aqualandia Lido di Jesolo med sikkerhed vække glæde. Dette vandland er tidligere blevet kåret til et af de bedste i Europa og byder på masser af timers underholdning for vandhunde i alle aldre.

Cavallino er også et godt udgangspunkt for besøg i den smukke by Venedig. Når man skal på tur til Venedig - og det skal man -, kan man enten køre den lange vej ind ad tangen og rundt om lagunen eller tage den dejlige sejltur med båden fra Treporti eller Punta Sabbione. Når sulten melder sig er der gode muligehder for spændende kulinariske oplevelser. Vil du undgå at fælde i de sædvanlige "turistfælder", kan du med fordel læse vores blog-indlæg med gode fif til at finde de bedste gastronomiske oplevelser i Venedig

I både Cavallino og i de nærliggende byer Treporti og Jesolo afholdes der marked en gang om ugen. Hvis man kan lide brede hvide sandstrande, kort køreafstand fra Danmark, det at være tæt på en af verdens mest forunderlige og seværdige byer, så er Cavallino et oplagt valg.

Lokale links

Venetos officielle turistside finder du her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Cavallino