Rejser til Corrubbio

Den fredfyldte landsby Corrubbio ligger mellem Verona og Gardasøen i hjertet af Valpolicella. Det er et område, som udover sine dejlige vine og marmorbrud også er kendt for de mange prægtige villaer i den karakteristiske venezianske stil. Dem ligger der da også flere af i og omkring Corrubbio. Mange af disse er nu til dags indrettet som elegante B&B og ferieboliger.

Bølgende vinmarker og middelalderbyer

En rejse til Corrubbio er en chance for at opleve en meget betagende del af Norditalien, som med sine bølgende vinmarker og talrige charmerende middelalderbyer har vældig meget at byde på for den kvalitetsbevidste rejsende. Her er rig mulighed for bare at holde en afslappende livsnyderferie i langsomt tempo med gastronomiske oplevelser i naturskønne omgivelser. Det kan således varmt anbefales at sætte god tid af til at følge Valpolicella-vinruten, Strada del vino Valpolicella, i bil eller på cykel. Det er naturligvis også oplagt at sætte en dag af ferien af til at tage en tur til Verona, hvor der er udover gode shoppingmuligheder er meget at komme efter kulturelt. Det gælder ikke mindst de berømte operaer i det romerske amfiteater, som i sig selv er noget folk fra hele verden rejser hertil for at opleve.

Sidst men ikke mindst, har du med din base i Corrubbio heller ikke ret langt til Gardasøen, et af det mest populære rejsemål i det nordlige Italien. Her kan du nemt bruge lang tid på eventyr i de flotte landskaber omkring søen og i de små charmerende byer nede ved bredden. Rejser du til Corrubbio med børn, slipper du nok heller ikke for at besøge en af de nærliggende forlystelsesparker. Fra Corrubbio kan I for eksempel køre til Caneva Aquapark på under en halv time, hvor der er masser af sjove vandforlystelser for vandhunde i alle aldre.

Restauranter og shopping

Italien er kendt for sine stolte kulinariske traditioner. Det får du rig mulighed for at opleve, når du rejser til Corrubbio. Der er ganske vist kun nogle få spisesteder i selve landsbyen, men i nabobbyerne inden for få kilometer finder du ligeledes gode restauranter og traditionelle trattoriaer. Så du skal ikke bevæge dig langt for at kunne nyde alt fra simple, velsmagende pizzaer til udsøgte delikatesser.

Der ligger et større supermarked i den sydlige udkant af byen lige på den anden side af jernbanen, der som regel er velforsynet med frugt, grønsager og en række lokale delikatesse. Hvis du kan modstå fristelsen fra de mange indbydende spisesteder, kan du således sagtens tilberede dine egne lækre måltider i ferien.

Udover indkøb af de daglige fornødenheder er udvalget af shoppingmuligheder i Corrubbio dog stærkt begrænset. Til gengæld kan du få dækket alle shopping-behov i Verona, hvor især i det gamle centrums har mange spændende, små boutiques. Byen har i århundreder været kendt for produktion af sko, men her findes stort set alle slags butikker. I regionen omkring Gardasøen ligger desuden flere store designer-outlets, hvis du er på udkig efter et gode tilbud på mærkevarer.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Corrubbio