Rejser til Costermano del Garda

Costermano del Garda - ferie tæt ved Italiens største sø

Det lille bjergpas og by Costermano ligger i grønne omgivelser mellem Garda, som ligger ca. 3 kilometer væk, Monte Baldo og Monte Brione.

Der er ca. 35 kilometer til Verona og fra byen er det let at komme til Brenner motorvejen. Hvis man ønsker at holde ferie tæt ved Gardasøen, men alligevel i grønne omgivelser, hvorfra det er let at komme til de forskellige udflugtsmål i området, er Costermano derfor et godt valg.

I byen findes flere interessante kuriositeter som en kirkegård, hvor ca. 22.000 tyske soldater fra 2. Verdenskrig ligger begravet. Kirkegården er den tredje vigtigste af sin slags i Italien. 

I byen findes en del restauranter og et par cafeer. Hotel, villa eller ferielejlighed?

Er du på udkig efter den perfekte feriebolig i Costermano? I søgemaskinen her på siden finder du vores udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i og omkring den hyggelige by. 

Vidste du, at vi også udlejer eksta store villaer i Italien? Vil du fejre en rund fødselsdag med familien med en rejse til Gardasøen eller skal du for eksempel på tur med en gruppe venner? Så book en af vores kæmpevillaer i Italien.

Angiv blot datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger  i din ferieperiode. Det bliver næsten ikke være nemmere at finde den perfekte bolig til din næste ferie i Italien.

Transport

Vil du flyve, er Verona Lufthavn den nærmest beliggende lufthavn til Costermano. Indenfor rimelig køre afstand er dog også Bergamo Lufthavn og Trieste Lufthavn.

Mange af vores rejsende vælger at bestille billeje til ferien. En bil gør det i de fleste tilfælde det nemmere at komme omkring til regionens seværdigheder, og når der for eksempel skal handles ind. 

Mere information om billeje i Bergamo Lufthavn

Planlægger du at køre hertil fra Danmark, skal du regne med en tur på omkring 1.500 km. Med en overnatning undervejs eller flere til at deles om at køre, er dette en overkommelig afstand for de fleste. Særligt i højsæsonen bør du dog tage højde for, at der kan gå ekstra tid med at komme ned gennem Europa på grund af tæt trafik.  

Tips og råd til kør-selv ferie i Italien 

Restauranter og shopping

Selvom byen kun har få tusinde indbyggere, findes her alligevel en god håndfuld spisesteder i byen. Trænger du til lidt koldt i varmen eller noget til den søde tand, kan du også lægge vejen forbi gelateria og nyde den berømte italienske is.

Der er desuden inden for få kilometer adskillige andre gode restauranter og indkøbsmuligheder - blandt andet i Garda

Udflugter fra Costermano del Garda

Du bor med perfekte muligheder for at nyde den smukke natur og de charmerende landsbyer omkring Gardasøen. Rejser du med børn, vil et besøg i den nærliggende Caneva World med sikkerhed vække glæde. Her er blandt andet vandforlystelser nok til at tilfredstille den mest krævende vandhund.

Det er ikke den eneste forlystelsespark i nærområdet, men er du mere til de lidt mere rolige, kulturelle oplevelser, er det også rig mulighed for det. Brug for eksempel dagene på at besøge byer som Salò eller Malcesine, hvor du kan tage svævebanen op til Monte Baldo.

Spiller du golf, findes der flere baner i nærheden med udfordringer nok til de fleste. Der er i det hele taget masser af muligheder for at holde en aktiv ferie med vandre- og cykelture i omegenen. 

Lokale links

Byens officielle turistside finder du her

Vil du udforske nærområdet, finder der i Costermano cykeludlejning med udbringning og afhentning til hele Gardasøen og Valpolicella. For mere information se Bikestorefun.

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Costermano del Garda

Hvad siger gæsterne i Costermano del Garda?

8,7
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 25 anmeldelser