Rejser til Fumane

Fumane ligger i det berømte Valpolicella-vindistrikt umiddelbart øst for Gardasøen. Rejser du til denne lille by, ligger det derfor lige for at bruge ferien på at udforske de gamle vingårde, som området er så rigt på. Omkring Fumane ser du utallige vinmarker med snorlige rækker af vinstokke, som er blevet passet og plejet i generationer. De er dog ikke den eneste attraktion, der er værd at rejse til Fumane efter.

Nær Fumane kan du for eksempel komme helt tæt på vores fjerne forfædre i Grotta di Fumane. Grotten, som ligger blot 10 minutters kørsel mod nord, rummer således spor af menneske, der er op mod 40.000 år gamle. Her findes desuden nogle af de ældste hulemalerier, man kender i Europa. Læg gerne vejen forbi det arkæologiske museum i den nærliggende landsby Sant’Anna d’Alfaedo, hvis du vil se nogle af de mest interessante fund.

Med sin base i Fumane kan du nemt bruge hele ferien på at de nærmeste omgivelser, hvor du også finder talrige andre charmerende middelalderbyer. Det inkluderer ikke mindst byerne langs Gardasøen, som ligger blot en kort køretur mod vest. Det inkluderer for eksempel Bardolino på den sydlige østbred, hvor du kan nyde en afslappende spadsereture ad en pragtfuld promenade langs søen.

Der er en håndfuld restauranter og trattoriaer i Fumane, ligesom du kan få de fleste daglige fornødenheder hos købmanden. Vil du have et større udvalg af spisesteder og butikker, er det oplagt at tage en tur ind til Verona. Den berømte operaby, som ligger bare 16 kilometer væk, er under alle omstændigheder værd at bruge en hel dag på, når rejsen går til Fumane.

Book rejsen til Fumane i dag

Brug søgemaskinen her på siden til at søge blandt vores håndplukkede hoteller i Fumane og resten af Italien. Vi har mange års erfaring med at udvælge de destinationer og ferieboliger, hvor du får de bedste betingelser for en uforglemmelig rejse.

I vores søgemaskine kan du samtidig booke dine flybilletter, hvis du ikke vil køre hele vejen til Italien. Bestiller du både fly og hotel, kan du desuden drage fordel af den rejsegaranti, som naturligvis dækker pakkerejser hos Escapeaway.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Fumane