Rejser til Garda

Garda er en rigtig klassiker og er et af de mest populære rejsemål ved Gardasøen. Byen emmer af autentisk og afslappet feriestemning men byder også på historie der dateres tilbage til romerriget. Her er et stort udbud af gode restauranter og caféer. Book din rejse til Garda med Escapeaway i dag!

Garda er en prægtig lille by i den sydøstlige del af Gardasøen. Her kan du slentre ad promenaden langs søen og nyde et godt udvalg af restauranter og butikker. Mange danskere kender byen fra rejser i tidens løb, men de fleste af byens hoteller er i dag blevet moderniseret, og byen har generelt fået sig et gevaldig løft.

Den tidligere romerske by som nu til dags har omkring 3500 indbyggere, domineres af det gamle kloster, som har udsigt over bugten. De fleste kender dog byen for de mange spektakulære villaer og haver, samt ikke mindst den smukke strand Baia delle Sirene. Klik på kortet herunder for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen samt en oversigt over afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.

Er du på udkig efter den perfekte rejse til Garda? Udvalget af hoteller er stort i byen, og med søgemaskinen her på siden finder du vores udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i og omkring Garda. Måske drømmer du om et ophold på et hyggeligt Bed & Breakfast ved Gardasøen? Eller måske skal du afsted med hele storfamilien eller en flok venner? Så overvej muligheden for at leje en stor villa til mindst 20 personer. Angiv blot datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger. Det bliver næsten ikke være nemmere at finde den perfekte bolig til din næste ferie i Italien.

>> Læs om vores hoteller ved Gardasøen her

Transport

Vil du rejse med fly til Italien, er Verona Lufthavn den nærmest beliggende lufthavn til Garda (36 km). Inden for rimelige køreafstand er blandt andet også Bergamo Lufthavn og Milano Linate Lufthavn. Der er gode busforbindelser fra Garda til den nordlige del af søen og syd på til Verona og Peschiera, hvorfra der går tog. Fra Peschiera er der også gode bådforbindelser rundt på søen. Med bil kommer du nemt ud til Brenner-motorvejen via det lille pas Costermano, som adskiller bjergene Monte Baldo og Monte Brione.

I det hele taget er en lejebil et oplagt valg, hvis du vil have mulighed for i eget tempo at udforske mere end blot nærområdet. Med en bil er det desuden nemmere at følge pludselige indskydelser uden at skulle tænke på køreplaner.  

>> Gode råd om billeje i Italien
>> Læs mere om kør selv-ferie til Gardasøen her

Restauranter og shopping

Der er en rigtig god lille promenade langs med søen med tilpas mange restauranter, isbarer og forretninger. Der er kun få km til lige så charmerende om end lidt mere mondæne Bardolino, og skulle købelysten falde over en, så er det ind til Via Mazzini i Verona, hvor shoppe-lysten nok skal blive styret.

Udflugter og aktiviteter

Lej en båd, snup en tur i vandcykel, tag på rundtur i NAVIGARDAs både (billetter købes på molen). Italiens sø er ikke kun slentreture langs promenaderne, det er også sejlads, surf og vandaktiviteter for det store vovemod - kort sagt alle muligheder er tilstede for en aktiv ferie ved Gardasøen.

Børnene vil sikkert glæde sig over et besøg i forlystelsesparkerne Gardaland og Canevaworld, der begge ligger inden for en halv times kørsel. Der er nok seværdigheder og charmerende byer omkring søen til at fylde din rejse til Garda med nye oplevelser hver dag. Men dertil kommer chancen for at besøge berømte kulturbyer som Verona og den velholdte middelalderby Mantova.

Disse og meget andet kan du eventuelt opleve på spændende ture med en lokalkendt, certificeret guide fra vores samarbejdspartner Viator, som har et bredt udvalg af velorganiseret udflugter i Veneto. En rejse til Garda er dog også for livsnydere og dig, som bare trænger til at koble helt af og komme ned i tempo. Der er for eksempel ikke langt til golfbaner, vinområder, wellness og ikke mindst et bredt udvalg af gode restauranter. 

>> Læs også om luksusferie ved Gardasøen her

Hoteller i Garda

Populære hoteller i Garda

Italien, Norditalien, Veneto, Garda
9,1
Fabelagtigt
196 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 33 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Veneto, Garda
9,0
Fabelagtigt
455 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 35 km
  • Nærmeste strand: ca. 20 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Norditalien, Veneto, Garda
9,0
Fabelagtigt
363 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 34 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.8 km
  • Pool (evt. sæsonåben)

Sådan booker du en rejse til Garda med Escapeaway

Med Escapeaway kan du bruge den smarte søgemaskine til at booke en nem og sikker rejse til Garda. Vælg mellem afrejse fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, enten direkte eller med en mellemlanding undervejs. Vi finder billige flybilletter med rutefly og sætter dem sammen med udvalgte hoteller i Garda, og med mulighed for at supplere med en lejebil - alt samlet i én pakkerejse, som er sikret af rejsegaranti.

Selv om Garda er en lille by, byder den på flere interessante historiske og arkitektoniske seværdigheder, som du kan opleve på din ferie ved Gardasøen.

Garda slot
Slottet knejser 300 meter over byen og byder på en enestående udsigt over hele søen. Over slottet finder du også byens kloster fra det 15. århundrede.

Brenzoni Villa
I landsbyen San Vigilio, der ligger et par kilometer uden for Garda, og som er opkaldt efter Saint Vigilius (San Vigilio), der var biskop af Trento fra 385 til 402 e.Kr., finder du den berømte Brenzoni Villa. Villaen blev bygget i 1540 af Agostino Brenzoni, som den er opkaldt efter, og har huset store internationale berømtheder gennem tiderne, herynder  tsar Alexander, Napolis konger, Winston Churchill, Laurence Olivier, kong Juan Carlos og den britiske kongelige familie.

Santa Maria Assunta
Byens sognekirke Santa Maria Assunta, der - som navnet angiver - er dedikeret til Jomfru Maria, stammer fra det 6.-7. århundrede, men blev genopbygget i 1530 af Giovanni Matteo Giberti. Konstruktionen blev dog standset på grund af manglende midler, og kirken blev først færdiggjort i 1764.

Paladser
Du kan blandt andet opleve Palazzo dei Capitani, der er en bygning i venetiansk-gotisk stil fra det 14. århundrede og Palazzo Carlotti, bygget i renæssance-stil.

Udflugtsmuligheder

Når du rejser til Garda har du også et perfekt udgangspunkt for dagsudflugter til andre byer ved Gardasøen og til seværdigheder og oplevelser, der ligger endnu længere væk.

Byen er godt forbundet med andre byer i området via et busnetværk, der begynder ved busstationen i byens centrum. Herfra afgår der busser hver time til andre smukke feriesteder både nord og syd for søen. 

Du kan endda købe en billet til storbyen Verona, som kun ligger omkring en times buskørsel fra Garda. Her kan du opleve den berømte Unesco-by, der blandt andet er er kendt for lægge scene til det romantiske dramatiske værk af Shakespeare om Romeo og Julie, sin spektakulære opera-arena, Castelvecchio, Teatro Romano, Verona katedral, samt byens mange berømte pladser, paladser og museer.

>> Læs også om ophold på agriturismo ved Gardasøen her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hvad siger gæsterne i Garda?

9,2
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 92 anmeldelser