Rejser til Gargagnago di Valpolicella

Ferie midt i vindistrikt mellem Verona og Gardasøen

Agriturismo og total afslapning med vinranker så langt øjet rækker. I Gargagnago di Valpolicella kan du slappe af med familien og nyde din ferie på landet

Den lille by Gargagnago ligger omkrandset af vinmarker i vindistriktet Valpolicella. Byens centrum udgøres af den lille plads Piazza Dante Alighieri, hvor man finder en bar/café.

Byen et et godt udgangspunkt for dine udflugter til skønne Verona eller Gardasøen, ligesom du her kan du nyde en middag med udsigt eller bare promenere langs vandet.   

Kendte vinproducenter

Fra Gargagnago kommer bl.a. den store og kendte vinproducent Masi, som fremstiller sine dejlige vine her. Udover Masi domineres området af flere kendte vinprocucenter, heriblandt Serego Alighieri. De fleste producenter fremstiller områdets klassiske vin Amarone, som fremstilles af de tre lokale druesorter Corvina, Molinara og Rondinella.

Kort over Gargagnago di Valpolicella

Klik på kortet herunder for mere information om nærliggende hoteller og ferieboliger, afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Er du på udkig efter den perfekte feriebolig i Gargagnago ? I søgemaskinen her på siden kan du hurttigt få et overblik over vores udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i og omkring den hyggelige by. 

Du behøver blot at angive datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger. Det kan næsten ikke være nemmere at finde den perfekte feriebolig til din næste drømmeferie. Du kan naturligvis også læse udførlige oplysninger om hver enkelt bolig, inden du bestemmer dig. 

Transport

Der er kun 19 km til Gargagnago fra Verona Lufthavn. Mere interessant for danske rejsende er dog nok Bergamo Lufthavn eller den ved Venedig, som begge har direkte forbindelser til Danmark.

Vil du gerne kunne komme nemt omkring til seværdigheder og indkøbsmuligheder i løbet af ferien, er det mest praktiske at bestille billeje med afhentning direkte i lufthavnen. Så er det desuden nemt at komme frem til ferieboligen første dag uden at skulle sætte sig ind i køreplaner eller finde en taxa. 

Planlægger du at køre fra Danmark, skal du regne med en tur på ca. 1.500 km. Det er en overkommelig strækning for de fleste. Men det er dog værd at have in mente, at de store trafikårer ned gennem Europa særligt midt på sommeren kan være meget trafikeret. 

Tips til en vellykket kør-selv ferie i Italien

Restauranter og indkøb

Udover vingårdene i området findes der kun enkelte små spisesteder i Gargagnago. Vil du købe stort ind, må du dog køre en tur til en af de nærliggende, større byer. 

Udflugter fra Gargagnago di Valpolicella

Du har perfekte betingelser for en rigtig livsnyderferie, når du bor i vindistriktet Valpolicella. Her lige nord for Verona, kan du uden problemer bruge ferien på at udforske områdets dejlige vine og andre delikatesser. Det er således oplagt at bruge en eller flere dage på at følge Valpolicella vinruten.

Er du særligt interesseret i vin, bør du også benytte chancen for at lægge vejen forbi vinmuseet i Bardolino

Det hele behøver dog ikke at handle om vin i ferien. Du bor ikke langt fra Gardasøen (ca. 19 km), som indbyder til mange dagsudflugter. Det kan for eksempel være for at besøge nogle af de charmerende byer langs søen eller for at forkæle børnene med en dag i en af de nærliggende forlystelsesparker såsom det store Gardaland

Der er heller ikke ret langt til Veronas charmerende gamle bykerne med et væld af historiske seværdigheder og elegante butikker. Her er der desuden gode muligheder for at runde dagen af med kulinariske oplevelser på en af byens mange restauranter. 

Ønsker du at udforske regionens seværdigheder i selskab med en lokalkendt, certificeret guide, tilbyder vores samarbejdspartnere et bredt udvalg af spændende udflugter i Veneto.

Lokale links

Venetos officielle turistside finder du her

Vinmuseets hjemmeside finder du her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Gargagnago di Valpolicella