Rejser til Lazise

Lazise byder på den ideelle kombination af hyggelig landsbyidyl ved Gardasøens bredder, gode rammer for en aktiv ferie i skøn natur og en overskuelig afstand til nogle af Venetos største kulturelle centre, såsom Verona og Venedig. Book en rejse til Lazise ved Gardasøen med Escapeaway i dag!

Lazise er en lille, hyggelig by på Gardasøens sydøstlige bred. Byen har, som så mange andre italienske småbyer, en lang og spændende historie. I det meget hyggelige historiske centrum finder du derfor både monumenter fra romertiden, middelalderen og renæssancen. Derudover ligger her et rigt udvalg af restauranter, barer, caféer og forretninger. 

Der er også tilstrækkelige indkøbsmuligheder i selve Lazise til at dække de daglige behov, hvis du ønsker selv at lave mad. Hvis du gerne vil købe lidt større ind, eller gå på shoppingtur, er der ikke langt til storbyen Verona, der kun ligger en halv times kørsel fra byen, eller Mantona, der ligger ca. 3 kvarters kørsel fra Lazise.

Seværdigheder og oplevelser

Med sin beskedne størrelse er det trods alt begrænset, hvor mange historiske og kulturelle seværdigheder, du finder i Lazise; men det er heller ikke derfor, at du skal vælge byen som rejsemål. Byens smukke beliggenhed ved Gardasøen er en attraktion i sig selv og byder på store naturmæssige oplevelser i og omkring søen. Her har du også ideelle betingelser for en aktiv ferie ved Gardasøen med hiking, vandring, cykling, sejlads og svømning, hvis du trænger til at røre dig på din rejse til Lazise. 

For børnefamilier der rejser til Lazise vil de nærliggende forlystelsesparker helt sikkert friste. Det store Gardaland ligger for eksempel tæt ved med alverdens forlystelser lige fra hyggelige karruseller til de mere spændingsmættede rutsjebaner. Er der rigtige vandhunde i familien, kan de med garanti få deres lyst styret med et besøg i for eksempel Caneva World, som ligger lige ved Lazise. Her kan du nemt få en hel dag til at gå sammen med familien med diverse underholdende vandforlystelser.

Det kan også anbefales at besøge det nærliggende vinmuseum, hvor du både kan lære om vinproduktion fra drue til flaske og smage på de dejlige vine, som familien Zeni producerer på gården. Området omkring Lazise er også kendt for de mange kursteder ved varme kilder og golfbaner. Du kan fore skempel besøge Parco Termale del Garda i nabobyen Colá, som generelt får gode anmeldelser. Der er kort sagt perfekte betingelser for en rigtig livsnyderferie.

Udflugtsmuligheder

Lazise har en ideel beliggenhed for at udforske de mange byer omkring Gardasøen, herunder smukke byer som Garda, Bardolino og Peschiera del Garda. 

Du bør naturligvis også besøge storbyen Verona, der kun ligger omkring en halv times kørsel fra byen, og hvor du blandt andet kan opleve den berømte opera-arena, Arena di Verona, Romeo og Julies hus, og byens lange række af store kulturelle og historiske seværdigheder, ikke mindst fra romertiden.

Eller du kan tage på en dagsudflugt til regionshovedstaden Venedig, Marco Polos smukke perle af en by, der kun ligger omkring 120 kilometer væk og som byder på de berømte romantiske kanaler og broer, en fantastisk samling af unik arkitektur og kunst og en rig historie.

>> Kombiner med storbyferie i Venedig - læs her

Hoteller i Lazise

Populære hoteller i Lazise

Italien, Norditalien, Veneto, Lazise
  • Nærmeste lufthavn: 25 km
  • Nærmeste strand: ca. 3.8 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Norditalien, Veneto, Lazise
9,5
Fabelagtigt
313 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 23 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Veneto, Lazise
8,8
Meget godt
496 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 22 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.9 km
  • Pool (evt. sæsonåben)

Sådan booker du en billig rejse til Lazise med Escapeaway

Benyt søgemaskinen i toppen af siden til at søge blandt håndplukkede og udvalgte hoteller i Lazise med gode anmeldelser. Kombinér hotellet med en billig flybillet med rutefly fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamburg, supplér evt. med en lejebil og få det hele samlet i en pakkerejse, som er sikret af rejsegaranti. Simpelt og fleksibelt - sådan er en rejse til Lazise med Escapeaway.

Nærmeste lufthavn til Lazise er Verona Lufthavn. Der er dog heller ikke langt (98 km) til Bergamo Lufthavnen - officielt kendt som Orio al Serio International Airport, som har direkte forbindelser til Danmark. For de fleste vil billeje være den nemmeste måde at komme videre fra lufthavnen til ferieboligen i Lazise. Desuden er det lettere at komme omkring til regionens mange seværdigheder i løbet af ferien, når man har en lejebil til rådighed.

Vil du hellere køre fra Danmark, skal du regne med en tur på godt 1.500 km til Lazise. Med en overnatning undervejs eller flere om at køre er dette en overkommelig afstand for de fleste. Tag dog højde for at der - særligt i sommerhøjsæsonen - kan være meget trafik ned gennem Europa. 

>> Læs mere om kør selv-ferie til Gardasøen her

Restauranter og shopping

Der er et fint udvalg af restauranter, barer og andre spisesteder i Lazise. Mange steder kan du sidde udenfor på små hyggelige torve og gader, hvorfra bylivet kan betragtes i ro og mag. Til dessert kan det anbefales at lægge veje forbi et gelateria og nyde et fristende stort udvalg af lækre italienske is.

Der er ligeledes udmærket indkøbsmuligheder i byen til de daglige behov, og hvis du ønsker selv at lave mad.

Flere udflugter fra Lazise 

Lazise har som nævnt en nærmest ideel beliggenhed for at udforske de mange seværdigheder og byer omkring Gardasøen. Herfra kan du således let besøge byer som f.eks. Garda, Bardolino og Peschiera del Garda, hvorfra der afgår tog til regionens større byer ( Verona, Venedig m.v..)

For børnefamilier (og barnlige sjæle) vil de nærliggende forlystelseparker helt sikkert friste. Det store Gardaland ligger for eksempel tæt ved med alverdens forlystelser lige fra hyggelige karruseller til de helt vilde rutsjebaner. Er der rigtige vandhunde i familien, kan de med garanti få deres lyst styret med et besøg i for eksempel Caneva World, som ligger lige ved Lazise. Her er masser af vandforlystelser og inspireret af Hollywood-film.

For lidt mere modne rejsende er det oplagt med et besøg på det ligeledes nærliggende vinmuseum, hvor man både kan lære om vinproduktion fra drue til flaske og ikke mindst smage på de dejlige vine, som familien Zeni producerer på gården.

Området omkring Lazise er også kendt for de mange kursteder ved varme kilder og golfbaner. Du kan for eksempel besøge Parco Termale del Garda i nabobyen Colá, som generelt får gode anmeldelser. Der er kort sagt perfekte betingelser for en rigtig livsnyderferie.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hvad siger gæsterne i Lazise?

8,3
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 18 anmeldelser