Rejser til Lido di Jesolo

Lido di Jesolo er kendt og elsket af mange. Book en rejse til Lido di Jesolo og få masser af strand, hav og feriestemning.

En af børnefamiliernes absolutte favoritter ligger lige udenfor Venedig: En rejse til Lido di Jesolo giver dig både strand, sol, storby og kultur på én gang. Book rejsen til Lido di Jesolo med fly fra Danmark, lejebil i lufthavnen og en lækker feriebolig.

I Lido di Jesolo finder du meget af det, især børnefamilier kommer til Italien for: Sandstranden er bred, vandet bliver kun langsomt dybere, byen er fuld af underholdningstilbud for hele familien, samt stort udvalg af butikker og restauranter.

Badeferie for alle generationer

Lido di Jesolo er kendt og elsket af mange, også af os skandinaver, som sætter pris på ikke mindst det store udbud af aktiviteter børnefamilier søger. Og det er ikke kun de mindste som trives godt her, her er noget for alle generationer. Den livlige bydel er velholdt og tilbyder alt fra gode butikker med fornuftige priser til restauranter og de lidt mere eksklusive mærkevarer.

Øst og vest, Lido di Jesolo er bedst

Lido di Jesolo strækker sig over hele 17 kilometer langs Adriaterhavskysten i den nordlige del af Italien ikke så langt fra Venedig. Man kan sige, at byen mere eller mindre er opdelt i to; den østlige del og den vestlige del. I begge dele er der mange muligheder for aktiviteter, masser af butikker og restauranter. Det siges at den østlige del er et lidt mere roligt område og her er stranden også lidt bredere end i den vestlige del. Den vestlige del har til gengæld det største udvalg af butikker og restauranter og det er her de fleste hoteller ligger.

Man kan let komme fra den østlige til den vestlige del af Lido di Jesolo med offentlig transport, der kører hele dagen. Om sommeren er hovedgaden afspærret i begge ender for trafik fra kl. 20.00 til kl. 06.00. Den lange hovedgade er opdelt af de forskellige "piazzaer" (pladser) og om aftenen forvandles den til en bred gågade med masser af liv og leben, faktisk en af Europas længste af slagsen. Der er rigtigt gode cykelforhold og mange steder er det muligt at leje ”cykelvogne” med plads til op til 6 personer – en sjov fornøjelse for hele familien. Og så kører der minitog rundt i bydelen.

Her er der liv og glade dage

Uden for byen i den vestlige del ligger det store vandland med masser af aktiviteter for både børn og voksne. Det er også i dette område man finder byens diskoteker. De ligger godt nok uden for byens indre centrum, men alligevel i kort afstand derfra. Desuden er der i Lido di Jesolo også gokartbane, tivoli, golfbane og mange andre muntre aktiviteter.

Spændende udflugter fra Lido di Jesolo

Lido di Jesolo er en af de italienske badebyer, der ligger tættest på Danmark: 1540 km fra København og 1650 km fra Århus. Mulighederne for udflugter til spændende byer er adskillige: Venedig ligger kun 45 km fra Lido di Jesolo og det letteste er faktisk at tage bussen fra Lido di Jesolo til Punta Sabbione eller Treporti og derfra tage båden over. Uden tvivl den mest autentiske og charmerende måde at komme til Venedig på, og samtidig slipper man for at betale dyr parkering i de store p-huse udenfor byen.

Og du har mange flere seværdigheder i nærområdet; Den kønne lille by Treviso, Padova, Verona, Gardasøen, Valpolicella- og Proseccoområderne. Har du et veludviklet shoppinggen kan du tage en tur til et mærkevareoutlet i Noventa di Piave. Hos Escapeaway hjælper vi dig gerne med at booke det helt rigtige hotel, feriehus, eller måske en ferielejlighed i Lido di Jesolo. Vores erfarne medarbejdere har besøgt alle ferieboliger i vores udvalg, hvilket sikrer dig adgang til den høje kvalitet, som Escapeaway er kendt for.

Lido di Jesolo - pakkerejser med rejsegaranti

Rejs med Escapeaway og vælg blandt det store udvalg af hoteller i Lido di Jesolo. Bestil din rejse online inkl. fly, hotel og evt. lejebil eller transfer og få den billigste pris. Når du bestiller en pakkerejse, er du automatisk dækket af pakkerejseloven og rejsegaranti, ligesom vi har tegnet udvidet ansvarsforsikring for alle der rejser med Escapeaway. Med Escapeaway Rejser kan du rejse til alle lufthavne i Italien, og du vælger selv rejselængde og rejseperiode. Skal du rejse til Lido di Jesolo er den mest benyttede lufthavn Venedig, som ligger få kilometer fra byen. Alternative lufthavne er Treviso, Verona, Bergamo og Bologna, men her skal du beregne mellem to og tre timers kørsel i bil.

>> Læs også om afbudsrejser til Lido di Jesolo her

Hoteller i Lido di Jesolo

Mere information til din rejse til Lido di Jesolo

Lido di Jesolo, beliggende i Veneto-regionen i det nordøstlige Italien, ér en af de mest kendte badebyer ved den nordlige Adriaterhavskyst. Byen har omkring 25.000 indbyggere, men antallet af langt højere i sommersæsonen, når byen fyldes af badegæster fra hele det nordøstlige Italien - blandt andet fra regions-hovedstaden Venedig, der kun ligger omkring 45 kilometer væk - og tusindvis af udenlandske feriegæster.

Lido di Jesolo har hele 17 kilometer strand langs Adriaterhavskysten, der især er populær blandt børnefamilier, fordi strandene er brede - især i den østlige del af byen - og vandet kun langsomt bliver dybere. Samtidig har byen et stort udvalg af butikker og restauranter og masser af aktivitetsmuligheder for hele familien, så du aldrig kommer til at kede dig. F.eks. ligger der et stort vandland med masser af aktiviteter for både børn og voksne uden for byen, ligesom der er mulighed for at forlyste sig på gokartbane, i tivoli eller på golfbane. Der er også mange steder, hvor du kan leje cykler eller cykelvogne.

I sommersæsonen forvandles byens hovedgade til en af Europas længste gågader med masser af liv om aftenen på de mange piazzas (torve). Og for de yngre og/eller mere festglade feriegæster er der desuden mulighed for at gå på diskotek og bar, selv om diskotekerne ikke ligger inde selv byens centrum (men i en overskuelig afstand derfra). 

Hvis du trænger til lidt nye horisonter undervejs på din badeferie i Lido di Jesolo, har du masser af udflugtsmuligheder: Du kan blandt andet vælge at tage på en dagsudflugt til regions-hovedstaden Venedig, der - som nævnt - kun ligger ca. 45 km fra Lido di Jesolo og som byder på et væld af historiske, kulturelle og gastronomiske oplevelser. Du kan også tage på en udflugt til den smukke lille by Treviso, der ofte kaldes “det lille Venedig” på grund de mange kanaler og det gamle bycentrum; Verona, der byder på verdens største operascene og masser af unikke spor fra romertiden; Gardasøen, der er Italiens største og mest populære sø; og Valpolicella- og Prosecco-områderne, der byder på fantastiske vine, vingårde og landlig gastronomi.

Billeje i Lido di Jesolo

Du kan naturligvis bestille en transfer fra lufthavnen i Venedig eller Treviso til dit opholdssted, men langt det nemmeste og billigste er at booke en lejebil, som står klar til dig ved ankomsten. I Venedig lufthavn kan du leje biler igennem Escapeaway hos anerkendte biludlejningsselskaber som AVIS rent a car, HERTZ Biludlejning, SIXT og Europcar billeje. En lejebil giver dig også mulighed for at tage ud på oplevelser i området omkring Lido di Jeselo. Bestiller du en pakkerejse med fly og ophold, vil du automatisk få tilbudt billeje elelr transker når du booker, men skal du blot bruge en billig lejebil, kan du se priser i Venedig via nedenstående link.

>> Sammenlign priser på billig billeje i Venedig 

Kør-selv ferie i egen bil

Lido di Jesolo er en rigtig kør-selv-destination og hver sommer vælger mange tusinde at rejse hertil i egen bil. Du kan læse mere om kør-selv ferie i egen bil via nedenstående link.

>> Læs mere om kør-selv ferie til Lido di Jesolo

Hvordan vil du bo - hotel, feriehus eller ferielejlighed?

Hos Escapeaway Rejser tilbyder vi  indkvarteringsmuligheder i Lido di Jesolo. De fleste vælger at bo i en af de moderne ferielejligheder, der ligger tæt på vandet langs kysten.  Ønsker du lidt mere komfort, så vælg et af de mange hoteller i programmet, bor du på hotel slipper du selv for madlavning og rengøring. Indtast hvornår du ønsker at rejse i søgemaskinen og brug filterne til at finde den rigtige indkvartering til din ferie.

>> Læs mere om ferieboliger i Lido di Jesolo her

Du kan rejse direkte eller med en enkelt mellemlandning

Rejser du med Escapeaway kan du vælge at flyve med alle anerkendte flyselskaber, og i søgemaskinen kan du nemt få et overblik over, hvem der flyver direkte, eller hvor det er nødvendigt med en enkelt mellemlandning. Rejser du til Lido di Jesolo i sommerferieperioden, så kan der ofte være mange penge at spare ved at vælge en flyrute med et stop undervejs. Husk du også kan rejse ud med et selskab og hjem med et andet. I skrivende stund kan du flyve direkte til Venedig fra Danmark med easyJet, Norwegian og SAS.

Flyv fra Billund, Aalborg, København eller Hamborg lufthavn

Antallet af flyruter til Italien er vokset meget de seneste år, og flere og flere lufthave tilbyder direkte ruter til f.eks. Venedig. Vælg selv hvor rejsen skal starte, du kan flyve fra alle lufthavne i Danmark, men de bedste forbindelser er fra København, Aalborg og Billund lufthavn. Bor du tæt på den tyske grænse, er det også værd at overveje at rejse fra Hamborg, her er udvalget stort og priserne ofte billige.

Rejser til Lido di Jesolo er billigst når du bestiller din rejse online

Du ved det sikkert allerede, men bestiller du din rejse online, så får du den billigste pris, og det er nemt og trygt. Har du brug for hjælp til at sammensætte en skræddersyet rejse, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for personlig service. Alle rejser som vi tilbyder som en pakke er dækket af Rejsegarantifonden og pakkerejseloven.

For øvrige badebyer ved Adriaterhavet:
>> Se også rejser til Bibione
>> Se også rejser til Caorle

Hvad siger gæsterne i Lido di Jesolo?

8,3
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 40 anmeldelser