Rejser til Lido di Venezia

Et oplagt udgangspunkt for en ferie i Venedig

Alle kender Venedig, - men de færreste kender øen Lido di Venezia, som ligger blot 10 min sejlads fra Markuspladsen, og som adskiller lagunen fra havet.

Når man nævner Venedigs Lido, tror de fleste, at man mener Lido di Jesolo, men det er to helt forskellige verdener der tales om. Lido di Venezia minder om Venedig med små kanaler og gamle smukke villaer. Forskellen er blot, at villaerne på øen er omgivet af grønne haver, lige som der blot er få meter til de lange sandstrande og havet.

Lido di Venezia har været venezianernes foretrukne sommeropholdssted i generationer, og er det stadig. Luften på Lidoen er væsentlig bedre end i centrum, idet der næsten altid blæser en stille brise, samtidig med at der er rigtig god plads og meget få turister. Derfor er Lido di Venezia et oplagt udgangspunkt for en uforglemmelig ferie i Venedig, ikke mindst i sommerperioden.

Kort over Lido di Venezia

Klik på kortet nedenfor for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen samt en oversigt over afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.

Storbyferie, golfferie, badeferie

I mange år lå Venedigs berømte casino på øen, men det er nu flyttet til Canale Grande i centrum. I stedet bruger man nu bygningerne til den verdensberømte filmfestival, som afholdes hvert år i september. I denne periode er de fleste hoteller booket flere år frem, - så her skal man altså ikke gøre sig de store forhåbninger om at kunne få plads.

Lido di Venezia huser også en af Italiens bedre golfbaner, hvilket gør det muligt, at lave en kombination af storbyferie, golfferie og badeferie.

Fra havnen har man det smukkest tænkelige kig mod Venedig centrum og Markuskirkens campanile, og turen over lagunen i morgendis eller mens solen går ned, er helt uforglemmelig. Restauranterne på Lido di Venezia er også i en klasse for sig, ihvertfald hvis man sammenligner med udbudet i centrum. Dette gælder både kvalitet, men også priserne, som er ca. de halve.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Er du på udkig efter den perfekte feriebolig i Lido di Venezia? I søgemaskinen her på siden finder du vores udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i og omkring den maleriske kanalby. 

En privat villa er for eksempel en oplagt mulighed med mange fordele, hvis du skal på ferie i med en stor familie eller for eksempel en større flok venner. Når I lejer en stor villa i Italien, har I mulighed for at få stedet helt for jer selv, det vil sige I skal ikke dele pool, have og så videre med andre gæster.

Angiv blot datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger  i din ferieperiode. Det bliver næsten ikke være nemmere at finde den perfekte bolig til din næste ferie i Italien.

Transport

Vil du flyve til Italien, er Venedig Lufthavn den nærmest til Lido di Venezia. Lufthavnen har flere direkte forbindelser til Danmark. Der er dog flere relevante lufthavne i Norditalien at vælge imellem. 

Se oversigt over flyforbindeler til Italien

En fordel ved Lidoen er, at man kan tage have bil med. Der sejler bilfærger fra parkeringsøen Tronchetto, lige som øen er forbundet både med lufthavnen, centrum og de to parkeringsøer Piazzale Roma og Tronchetto med vandsporvogn flere gange i timen. Den hurtigste forbindelse mellem Lido di Venezia og Markuspladsen tager blot 10 minutter, mens den almindelige vaporetto tager ca. 20 minutter. Da der også sejler vaporettoer om natten, er man aldrig afskåret fra omverdenen, hvis man vælger at holde sin ferie på Lido di Venezia.

En bil giver en bred vifte af muligheder for at tage på oplevelsesrige udflugter til nogle af de mange andre interessante kulturbyer i regionen. Flyver du hertil, kan det derfor anbefales at benytte billeje.

Læs mere om biludlejning i ItalienRejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Lido di Venezia

Hvad siger gæsterne i Lido di Venezia?

8,0
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 6 anmeldelser