Rejser til Marano di Valpolicella

I Marano di Valpolicella befinder du dig blot 14 kilometer nordvest for Verona og har ligeledes Gardasøen inden for din rækkevidde. Landsbyen ligger således i det smukke bakkede landskab, der udgør overgangen mellem Alperne og Po-sletten. Overalt ser du de vinmarker, som leverer druerne til områdets vine, hvor især den kraftige Amarone har vundet anerkendelse.

Er du vinentusiast, kan du på en rejse til Marano di Valpolicella nemt bruge det meste af ferien på at udforske de mange vingårde i Valpolicella og byernes hyggelige vinbarer. Der er dog også meget andet at opleve her. Det er naturligvis oplagt, at du afsætter mindst én dag til at fordybe dig i nærliggende Verona, men også en tur ned til Gardasøen er nem, når du rejser til Marano di Valpolicella. Til eventuelle længere dagsudflugter er både Venedig og Sydtyrol interessante muligheder.

Bestiller du en rejse til Marano di Valpolicella, kan du med andre ord se frem til at opleve en perlerække af Norditaliens mest kendte attraktioner. Med så mange muligheder inden for kort afstand kan du uden problemer fylde hele ferien med nye spændende oplevelser hver dag. Trænger du dog på et tidspunkt til blot at tage en slapper, er selve Marano di Valpolicella et skønt sted til det.

Perfekt til en rigtig livsnyderferie

Her er der også rig mulighed for at smage på lokale vine eller nyde et lækkert måltid på en af egnens anerkendte restauranter. Står uforglemmelige kulinariske oplevelser højt på ønskelisten for ferien, er en rejse til Marano di Valpolicella det helt rigtige valg. En bil er naturligvis en fordel, hvis du nemt vil udforske områdets andre charmerende middelalderbyer og vingårde. Det betagende bakkede landskab af vinmarker og frugtlunde indbyder dog også til at blive indtaget til fods eller på cykel.

I Marano di Valpolicella er den mest iøjefaldende bygning sognekirken, som med sin flotte kupel og klokketårn er overraskende stor for sådan en lille by. Den ses på lang afstand, når man kommer ind i dalen nede fra sletten. Ikke overraskende er der vinmarker helt op til kirken. I det hele taget er Marano di Valpolicella en meget grøn, åben og lys by, hvor du aldrig mister de smukke omgivelser af syne.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Marano di Valpolicella