Rejser til Marciaga

Hold ferie i Marciaga med udsigt ud over Gardasøen

Marciaga ligger oppe over Garda på Monte Baldo bjergets side med en vidunderlig beliggenhed. I dette kuperede terræn er der anlagt en flot golfbane. Herfra er der ikke langt til Verona og der er få km ned til Garda by.

Marciaga er Gardasøens balkon. Denne lillebitte fredfyldte landsby med kun 48 indbyggere har udsigt ud over den sydligste del af Gardasøen. 

Herfra er der ikke langt til den kulturelle by Verona og kun få kilometer til forlystelser som Gardaland. Udover den flotte 18-hullers golfbane Ca´degli Ulivi, byder området på rig mulighed for ridning, bjergklatring, cykelture og gåture ad smukke vandrestier.

Du bør også gå en tur op for at se byens charmerende kirke fra det 17. århundrede. Her ligger i øvrigt også forskellige boldbaner og en lille legeplads, hvis ungerne trænger til at brænde lidt krudt af.

Kort over Marciaga

Klik på kortet herunder for mere information om nærliggende hoteller og ferieboliger, afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.Ledige hotelværelser, lejligheder og feriehuse

Uanset hvilken type feriebolig du søger i Marciaga, finder du den i søgemaskinen her på siden. Vi er eksperter i Italien og har håndplukket de bedste ferieboliger siden 1999. Derfor finder du altid et stort udvalg i søgemaskinen, næsten uanset hvilen region du søger på.

Indtast blot datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige villaer, ferielejligheder eller hoteller i selve byen og resten af området.  Der ligger flere lignende småbyer i nærheden, hvor der også er gode muligheder for at finde dejlige ferieboliger. Du kan med fordel bruge filterfunktionen for at finde frem til den helt perfekte feriebolig for dig og din familie.

Transport

Som du kan se ved at klikke på kortet ovenfor, er der bare 38 km til nærmeste lufthavn ved Verona. Der er dog heller ikke langt til Venedig Lufthavn (159 km), hvortil der er flere direkte flyforbindelser fra København.

For de fleste flyrejsende er det nemmeste og mest praktiske at leje en bil med afhentning i lufthavnen. Det gør det både let at komme hurtigt videre til ferieboligen og giver dig friheden til at udforske Gardasøens mange seværdigheder i løbet af ferien.

Planlægger du at køre til Gardasøen fra Danmark, skal du regne med en tur på omkring 1.500 km. Med en enkelt overnatning undervejs eller hvis man er flere om at køre, er dette en overkommelig strækning for de fleste. Husk dog på at trafikken ned gennem Europa - særligt midt på sommeren - kan være tæt.

Gode råd til kør-selv ferie i Italien

Restauranter og shopping

Udvalget af spisesteder er på grund af byens størrelse begrænset, men der ligger dog et pizzaria. Ligeledes ligger der i rundt om i de andre småbyer på bjerget forskellige restauranter, hvilke byder på mulighed for både at se mere af området og spændende kulinariske oplevelser.

Udflugter fra Marciaga

For børnefamilier vil en tur til Gardaland, Italiens største forlystelsespark, uden tvivl vække glæde. Derudover er Marciaga et perfekt udgangspunkt for udflugter til nogle af de mange hyggelige byer ved Gardasøens bredder.

For de voksne er det for eksempel interessant med et besøg på vinmuseet ved Bardolino bare 6 km fra Marciaga. Her kan man lære om druens vej helt fra vinstok til flaske og ikke mindst smage på gårdens egne vine under kyndig vejledning.

Du bør også overveje at afsætte tid til en udflugt til Verona. Her kan du både udforske historiske seværdigheder i den gamle bykerne, og nyde spændende kulinariske oplevelser på de mange restauranter. Gå for eksempel ikke glip af det store romerske amfiteater, som er delvis udhugget af klippesiden.

Lokale links

Hjemmesiden for vinmuseet ved Bardolino finder du her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Marciaga

Hvad siger gæsterne i Marciaga?

8,4
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 10 anmeldelser