Rejser til Marinella

Marinella er en lille charmerende  by, der ligger i Veneto-regionen i det nordøstlige Italien. Byen ligger ud til Adriaterhavet og har en lang historie og spændende kultur, med rødder helt tilbage til oldtiden. Området er også kendt for sin smukke natur og spændende madkultur. På en ferie i Marinella vil du nok tilbringe lange, skønne dage på stranden i nabobyen Bibione.som kun ligger 10-15 minutters kørsel væk. Stranden er en af de største og mest populære strande i området. Snup et par timer under din parasol, gå en tur langs stranden eller sæt dig ned og bestil en god kop espresso eller en Aperol ved en af de mange caféer langs strandpromenaden.

Seværdigheder og udflugter i og omkring Marinella

For dem, der er interesserede i historie og kultur, er der flere attraktioner at udforske i området. En af de mest imponerende er Basilica di San Giovanni in Laterano, en smuk romersk-katolsk kirke rig på kunst og med flot arkitektur. Andre attraktioner er f.eks Piazza del Popolo, et hyggeligt torv med mange caféer og restauranter, og Villa Borghese med sin smukke have.

For dem, der ønsker at udforske området omkring Marinella, er der flere gode og sjove ting at opdage. Tag f.eks toget til Venedig! Byen behøver nok ikke den store introduktion, men her kan du fornemme hvor rig denne by har været, se de flotte palæer og måske spise en god frokost lige ved siden af en kanal.En anden dagsudflugt kunne være til byen Padua, kendt for sin katedral og smukke botaniske have - eller Verona, kendt som kulisse for Shakespeares Romeo og Julie. I Verona findes også et smukt operahus.

Mad og drikke i Marinella

Det er svært at spise dårligt på en rejse til Italien. Området omkring Marinella er ingen undtagelse, og her er også nogle lokale specialiteter, du ikke skal gå glip af. En af de mest berømte retter i området er risotto al nero di seppia, en cremet risotto lavet med blæksprutte. Andre lokale specialiteter inkluderer frisk fisk, skaldyr og flere gode oste, som du kan smage - gerne sammen med en aperitivo eller et glas prosecco før middagen. Venetoregionen byder også på gode vine som Amarone og Valpolicella.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Marinella