Rejser til Mestre

Hold ferie i Mestre tæt ved Venedig

Mestre er en forstad til Venedig med ganske kort afstand fra den smukke kanalby. Det tager blot 10 minutter at køre med tog direkte til Venedigs jernbanestation.

Mestre som ligger på fastlandet, er i sig selv ikke noget særligt, men byen er et udmærket udgangspunkt for en ferie i Venedig. Ikke mindst fordi du her finder forholdsvis billig indkvartering, indkøbsmuligheder samt et mindre udvalg af historiske seværdigheder.

Venetianerne har etableret deres industri og indkøbscentre omkring Metre, så det er her venetianerne kommer for at gøre deres store indkøb, lige som en del venetianere har deres arbejdsplads i Mestre.

Kort over Mestre Hvordan vil du bo i Mestre? Hotel, villa eller ferielejlighed?

En feriebolig i Mestre er en chance for at bo billigt tæt på Venedig. I søgemaskinen her på siden finder du vores udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i byen. 

Vil du hellere bo helt inde i den berømte kanalby? Vi har også et bredt udvalg af ferielejligheder i Venedig

Du behøver bare at angive dato og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger  i din ferieperiode. Lettere kan det næsten ikke være at finde den perfekte feriebolig til din næste drømmeferie i Italien.

Transport

Nærmeste lufthavn til Mestre er Venedig Marco Polo Lufthavn. Der er som regel flere direkte flyforbindelser hertil fra Danmark. Der er dog heller ikke langt til lufthavnen ved Treviso.

Det tager bare 20-25 minutter med tog at køre fra Venedig Lufthavn til Mestre. Har du planer om at udforske andre seværdigheder eller for eksempel strande i regionen i løbet af ferien, er det dog oplagt at leje en bil i lufthavnen.

Få mere information om billeje i Venedig Lufthavn

Planlægger du at køre fra Danmark, skal du regne med en tur på mindst 1.600 km. Find eventuelt et sted at tage en overnatning undervejs i søgemaskinen, hvis I ikke orker at køre i ét stræk. Hav også med i planlægningen, at vejene ned gennem Europa særligt midt på sommeren kan være meget trafikeret. 

Restauranter og shopping

Der ligger adskillige restauranter, caféer og pizzeriaer i Mestre. Til dessert kan det anbefales at lægge veje forbi det populære gelateria og nyde det store udvalg af lækre is.

Der er ligeledes et fint udvalg indkøbsmuligheder i byen - herunder et apotek.

Udflugter fra Mestre

"Se Venedig og dø" sang Lone Kellermann og Rockbandet i 1978, og der er noget om snakken omend det lyder dramatisk. Adriaterhavets dronning er en af de byer, du bør opleve mindst én gang i dit liv. 

Da der er forbud mod bilkørsel inde i selve Venedig, er det nemmest og mest praktisk at tage toget fra Mestre. Det er en kort tur på bare 10 minutter.

I Venedig kan du let få hele dagen til at gå med at slentre rundt i de små gader, sidde på en af de flotte pladser eller tage på kanaltur. Da du bor så tæt på, kan du give dig god tid og eventuelt blive her til sidst på aftenen, når den værste trængsel fra dagsturisterne har lagt sig.

Venedig er dog langt fra det eneste interessante udflugtsmål fra Mestre, du kan besøge i løbet af ferien. Kør for eksempel en tur til Prosecco vindistriktet og besøg nogle af de mange charmerende vingårde. Eller hvad med en dag i vandlandet Aqualandia ved Lido di Jesolo? Her er garanti for mange timers sjov for børn og barnlige sjæle. 

Lokale links

Venetos officielle turistside finder du her

Find mere information om Venedig på byens officielle turisthjemmeside her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Mestre