Rejser til Misurinasøen

En vidunderlig sø i Dolomitterne

Træk vejret og beundre den største naturlige sø i den østlige del af Dolomitterne, Misurinasøen.

Søen som måler knap 2,6 km i omkreds med en dybde på ca. 5 meter,  indbyder til lange gåture.

Fra Misurinasø, som ligger i Auronzo di Cadore kommune, kan du desuden nyde en betagende udsigt over bjergene, herunder de berømte tre bjergtinder (Tre Cime di Lavaredo).

De særlige klimatiske forhold ved søen gør, at luften er særligt god for åndedrætssystemet, så det er ikke tilfældigt, at det eneste center i Italien, som har specialiseret sig i astmabehandlinger for børn, ligger her.

Udforsk området 

Øst for søen finder du bjergkæden Cadini Misurina, som er en del af Dolomitterne. Du kan vandre - eller køre på mountainbike - og udforske skovene og bjergene med de mest fantastiske panoramaer over det omkringliggende landskab. Når søen fryser til om vinteren, kan du beundre poloheste galoperende på isen.

Kort over Misurinasøen

Klik på kortet herunder for mere information om hoteller og andre ferieboliger i området, afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Er du på udkig efter den perfekte feriebolig lige ved Misurinasøen? I søgemaskinen her på siden finder du vores udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i og omkring den hyggelige by. 

Angiv blot datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger  i din ferieperiode. Klikker du ind på de enkelte boliger, får du en uddybende beskrivelse, som er til for at du let skal kunne finde den mest optimale indkvartering i forhold til dine ønsker og behov.

Transport

Nærmeste lufthavn til Misurinasøen er Treviso Lufthavn. Der er dog ikke ret meget længere Venedig Lufthavn, som har flere direkte flyforbindelser til Danmark.

For de fleste vil billeje være den nemmeste måde at komme videre fra lufthavnen til ferieboligen ved søen. En mindst lige så god grund til at leje en bil er dog,  at du lettere kan komme omkring til områdets seværdigheder i løbet af ferien. Så bestemmer du også helt selv, hvornår du vil holde ind til siden for at nyde den smukke udsigt.

Gode råd til billeje i Venedig Lufthavn

Vil du køre hele vejen til den smukke sø fra Danmark, skal du regne med en tur på 13-1400 km. Det er en overkommelig afstand, men huske at have in mente, at især sommertrafikken ned gennem Europa kan være tæt. 

Restauranter og shopping

Der er ikke et stort udvalg, men der ligger dog flere restauranter omkring Misurinasøen

Indkøbsmulighederne lige ved søen domineres af souvenirbutikker - vil du handle ind i et rigtigt supermarked, er det nødvendigt at køre til en af nabobyerne - for eksempel Cortina d'Ampezzo.

Udflugter fra Misurinasøen 

Du kan bruge lang tid på bare at sidde og nyde udsigten over søen, men synes du der skal ske mere i ferien. Er der også gode muligheder for at tage på udflugter til andre smukke naturområder og seværdigheder i området.

Som nævnt indledningsvis er det oplagt at køre en tur til Dolomitterne. Det er sjovt at tænke på, at denne særpræget bjergkæde  hovedsageligt består af hævede koralrev,  som blev dannet på havbunden for flere hundrede millioner af år siden. I dag udgør bjergkæden et af de flotteste landskaber, du kan opleve i Italien.

Man kan nemt bruge flere dage på at udforske de mange områder i Dolomitterne til fods, på cykel eller i bil. Her gemmer sig mange uforglemmelige ferieoplevelser i form af man spektakulære udsigter og små charmerende bjergbyer.

En god måde at opleve de bedste seværdigheder i regionen er at gøre det i selskab med en lokalkendt, certificeret guide. Til det formål tilbyder vores samarbejdspartnere et bredt udvalg af velorganiseret udflugter i Veneto.

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Misurinasøen