Rejser til Mogliano Veneto

Mogliano Veneto ligger omtrent midt mellem Treviso og Venedig. Den har derfor en strategisk god beliggenhed, hvis du vil udforske nogle af det nordlige Italiens mest kendte attraktioner. Ikke mindst fordi der er de gode togforbindelser fra Mogliano Veneto til resten af regionen.

Byens stazione ligger i centrum, så når du vil på udflugt er det nemt, ikke mindst til Venedig. Der er for eksempel hyppige togforbindelser til Venezia Santa Lucia (ca. 15 min.), hvis du vil besøge den berømte kanalby. Står du af lidt før i Venezia Mestre, er der forbindelser herfra videre til byer som Padova, Vicenza og Verona. Er du kørt hertil eller lejer du en bil, er mulighederne ligeledes mange for at tage på spændende udflugter.

Oplev det ægte Italien i Mogliano Veneto

Selvom Mogliano Veneto til sammenligning ikke er nær så berømt eller rig på seværdigheder, er byen i sig alligevel også et charmerende bekendtskab. Rejser du hertil, kan det derfor anbefales at bruge lidt tid på at gå på opdagelse i Mogliano. Ikke mindst når det gælder de gastronomiske oplevelser, står byen ikke tilbage for sine mere berømte naboer.

Inden du slår dig ned på en af fortovsrestauranterne, bør du gå en tur gennem de stille gader. De vidner om, at der i modsætning til regionens mere kendte rejsemål endnu er ikke mange turister, som rejser til Mogliano Veneto. Derfor har de lokale indbyggere det meste af året byen for sig selv, og som besøgende kan du her opleve et mere autentisk Italien.

En stor del af den ydre by består af fredfyldte villakvarterer, men i den gamle bymidte nær togstationen finder du både butikker og et godt udvalg af restauranter. Her er der også én gang om ugen et marked, hvor du blandt meget andet kan se boder bugne af de friske grøntsager, fisk, kød og andre lokale delikatesser, som også restauranterne nyder godt af. Selv hvis du blot er på udkig efter et souvenir, er stemningen på det ugentlige mercato værd at opleve.

Du kan desuden være heldig, at din rejse til Mogliano Veneto falder sammen med en af de festivaler eller andre særlige arrangementer, der afholdes her i løbet af året. Mogliano er for eksempel kendt for din middelalderfestival, der løber af stablen hvert år i september, og for julemarkedet i starten af december.

Bestil rejsen til Mogliano Veneto nu

I Mogliano Veneto får du det optimale udgangspunkt for en uforglemmelig rejse. En lang række af det nordlige Italiens største seværdigheder og attraktioner ligger inden for kort afstand med både tog og bil. Inden du når så langt, er det vigtigste for rejsen naturligvis at finde den rigtige feriebolig.

Det kan du gøre i søgemaskinen her på siden, hvor vi har samlet de hoteller og ferieboliger, vi har håndplukket i Mogliano Veneto. Du kan samtidig booke flybilletterne til Italien. Du kan selv vælge om du vil søge på rejser fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamborg. Bestiller du en samlet pakkerejse med fly og hotel, er den sikret af rejsegaranti. Sådan er en rejse med Escapeaway.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Mogliano Veneto

Populære hoteller i Mogliano Veneto

Italien, Norditalien, Veneto, Mogliano Veneto
9,0
Fabelagtigt
833 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 14 km
  • Nærmeste strand: ca. 35 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Veneto, Mogliano Veneto
9,0
Fabelagtigt
872 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 13 km
  • Afstand til centrum: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Norditalien, Veneto, Mogliano Veneto
9,4
Fabelagtigt
367 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 14 km
  • Afstand til centrum: ca. 0 m
  • Internetadgang/Wi-Fi