Rejser til Montebello Vicentino

Montebello - lokalliv tæt på vinruter

Montebello ligger med nem adgang til motorvejen mellem Verona og Venedig, og er derfor et oplagt udgangspunkt for spændende udflugter til de mange kulturbyer, den nærliggende Gardasø, men også vinområderne Soave og Valpolicella.

Lille bysamfund i Soave vindistrikt

Montebello Vicentino er en af de mange fine små hyggelige byer, som ligger i det berømte vinområde Soave (herfra udgår bl.a. vinruten Strada del Recioto), blot ca. 30 kilometer fra Verona og ca. 20 kilometer fra Vicenza.

Kort over Montebello 

Klik på kortet herunder for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen samt en oversigt over afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Er du på udkig efter den perfekte feriebolig i Montebello? Få en hurtig oversigt over vores håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i og omkring den hyggelige by i søgemaskinen her på siden. 

Du behøver blot angiv de ønskede datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger i perioden. Du kan naturligvis også læse meget mere om de enkelte boliger, før du beslutter dig.

Transport

Vil du flyve, er nærmest beliggende lufthavn til Montebello Verona Lufthavn. Der er dog heller ikke langt til Venedig Lufthavn og Treviso Lufthavn.

Byen har en lille togstation med forbindelse til Verona og Venedig. Herfra kører ligeledes en række busser. Trods de offentlige transportforbindelser vælger mange af vores rejsende dog at bestille billeje til ferien. En bil gør det i de fleste tilfælde det nemmere at komme omkring til regionens seværdigheder, og når der for eksempel skal handles ind. 

Planlægger du at køre hertil fra Danmark, skal du regne med en tur på knap 1.600 km. Med en overnatning undervejs eller flere til at deles om at køre, er dette en overkommelig afstand for de fleste. Særligt i højsæsonen bør du dog tage højde for, at der kan gå ekstra tid med at komme ned gennem Europa på grund af tæt trafik.  

Tips og råd til kør-selv ferie i Italien

Restauranter og shopping

Her er der lokalt liv, selvom det ikke nødvendigvis storsummer, men du finder både en tobakshandel, en bank, et internetpoint, lidt restauranter og kaffebarer omkring Pizza Italia, der udgør centrum samt supermarked lige i udkanten af byen. 

Der er desuden få minutters kørsel til endnu flere spisesteder og indkøbsmuligheder i de andre små landsbyer i området.

Udflugter fra Montebello Vicentino

Det er oplagt at tage en tur ind til Verona. Her kan venter for eksempel herlige opera-oplevelser under åben himmel i den romerske arena, et stort udvalg af fremragende restauranter ligesom du også blot kan nyde det afslappede byliv på en af de mange smukke og stemningsfulde piazzas. 

Læs mere om oplevelserne i Romeo og Julie's Verona

Lidt mindre kendt, men mindst lige så interessant er Vicenza, hvis rigdom gennem historien afspejler sig i et væld af  med flotte bygninger fra Renæssancen, som du kan nyde på spadserture rundt i smalle gader. 

Du bor næsten nøjeagtig midt mellem to af Italiens mest populære destinationer: Gardasøen og Venedig. Begge steder kan varmt anbefales til en dagsudflugt, når du bor i Montebello Vicentino. Ved Gardasøen venter både smuk natur og hyggelige byer langs vandet, ligesom også Venedig i sig selv rummer nok seværdigheder til en ferie for sig.

Udover de mange interessante kulturbyer  i omegnen og Gardasøens attraktioner, er en rejse til denne del af Italien naturligvis også en chance for at fordybe sig i nogle af verdens mest kendte vinområder. Du bor således gangske tæt ved Soave og Valpolicella vindistriktet, som er en enestående chance for at holde en ferie med god vin og gastronomi som førsteprioritet.

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Montebello Vicentino