Rejser til Navene

Nyd en afslappende ferie i Navene for foden af grønne bjerge lige ned til Gardasøen

Navene er en lille flække beliggende lige ud til søen, mellem den midderalderlige Malcesine (ca. 6 km) og det blæsende Torbole (ca. 7,5 km).

Det lille tidligere fiskerleje Navene som vel knap nok kan kaldes en by, ligger ved Gardasøens østlige bred omtrent midtvejs mellem den charmerende middelalderby Malcesine (ca. 6 km) og den populære kurby Torbole (ca. 7,5 km).

Står du på den smalle stenstrand, har du fra Navene en smuk udsigt over mod de stejle bjergsider på Gardasøens modsatte side. Lige bag dig rejser grønne bjerge sig ligeledes mod himlen. Oppe i disse bjerge bag Navene ligger blandt andet 'Riserva Naturale Integrale Gardesana Orientale' - et mere end 200 hektar stort naturreservat. I det smukke naturområde finder du skove af gamle stenege og en rig flora, som ifølge eksperterne rummer mange sjældne arter for Italien.

Kort over Navene ved Gardasøen

Klik på kortet herunder for mere information om nærliggende hoteller og ferieboliger, afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Trods sin beskedne størrelse byder Navene på et forholdsvis bredt udvalg af ferieboliger. Vi har allerede sørget for at håndplukke de bedste, som du kan finde i søgemaskinen her på siden. 

Du skal blot angive datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige villaer, ferielejligheder eller hoteller i området. Det kan næsten ikke være nemmere at finde den perfekte feriebolig til din næste ferie ved Gardasøen.

Transport

Den nærmeste lufthavn er Verona Lufthavn, som trods sin ret beskedne størrelse, er vigtig for regionen. Men der er dog heller ikke langt videre til Navene, hvis du i stedet vælger at flyve til eksempelvis Bergamo Lufthavn eller Milano Linate.

I de fleste tilfælde vil vi anbefale, at man lejer en bil i lufthavnen. Ikke blot for at komme nemt videre til ferieboligen, men også for nemt at kunne komme omkring til Gardasøens mange seværdigheder i løbet af ferien.

Planlægger du at køre fra Danmark, skal du regne med en tur på omkring 1.500 km. Med en overnatning undervejs eller flere til at tage en tørn bag rattet, er det en overkommelig strækning for de fleste. Hav dog med i dine overvejelser, at vejene ned gennem Europa særligt midt på sommeren kan være meget trafikeret. 

Gode råd til kør-selv ferie i Italien

Restauranter og shopping

Der ligger ingen restauranter eller pizzeriaer i selve Navene by. Til gengæld findes der flere spisesteder langs vejen mod enten Torbole eller Malcesine og inde i disse nærliggende byer, er der også et fint udvalg af restauranter og caféer. Det er også her, at du finder nærmeste indkøbsmuligheder.

 

Udflugter fra Navene

Det nærliggende naturreservat byder på flere fine vandreture af varierende længde, ligesom der naturligvis også er masser af muligheder for at holde en aktiv ferie med vandsport på Gardasøen. Det er blandt andet populært at windsurfe i området ved Navene. Derudover er det oplagt at udforske nogle af de andre byer rundt om søen. Du skal såmænd ikke længere end til Malcesine for at finde en af de efter vores mening mest charmerende byer ved Gardasøen. Gå en tur i byens smalle brolagte gader og nyd stemningen, handelslivet og de gode spisesteder.

Særligt hvis du har en lejebil eller egen bil til rådighed i ferien, er mulighederne for at tage på spændende dagsudflugter fra Navene mange. Hvis du søger fred og ro i naturskønne omgivelser, kan det for eksempel også varmt anbefales at køre en tur for at opleve nogle af de andre mindre søer i området såsom Ledrosøen eller Tennosøen.

Ønsker du at udforske regionens seværdigheder i selskab med en lokalkendt, certificeret guide, tilbyder vores samarbejdspartner Viator et bredt udvalg af velorganiseret udflugter i Veneto.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Navene