Rejser til Negrar

Negrar - byen med vin og marmor

Negrar er en lille by med omkring 16.000 indbyggere, der er beliggende i det smukke og verdensberømte vinområde Valpolicella.

Negrar finder man nord for Verona og øst for Gardasøen. Her findes et lille udvalg af butikker, en bager, et par caféer, og en bank. Byen er desuden meget virksom og tiltrækker årligt mange besøgende takket være byens yderst velrenommerede hospital.

Marmor og vin

Negrar udgør en af de syv kommuner i Valpolicella. De øvrige er Pescantina, San Pietro in Cariano, Marano, Fumane, Sant´Ambrogio og Sant´Anna d´Alfaedo. Området omkring Negrar og Valpolicella, har i umindelige tider været kendt for marmorbrydning og vinproduktion.

"Valpolicella" er et begreb som opstod i 1100-tallet, da to småbyer, begge beliggende i dalen (deraf begyndelsen af navnet 'Val' (betyder: dal)), kæmpede om selvstændighed. Selve navnet stammer fra latin og udtrykker "dalen med vinkældre". I dag er Valpolicellas økonomi stærkt baseret på vinproduktion, frem for alt Amarone og Recioto. De vigtigste druer er Corvina, Veronese, Rondinella og Molinara.

Kort over Negrar 

Klik på kortet herunder for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen samt en oversigt over afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.

 Hotel, villa eller ferielejlighed?

Er du på udkig efter den perfekte feriebolig i Negrar? I søgemaskinen her på siden finder du vores udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i og omkring den hyggelige by. 

Angiv blot datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger  i din ferieperiode. Det bliver næsten ikke være nemmere at finde den perfekte bolig til din næste ferie i Italien.

Transport

Vil du rejse med fly til Italien, er Verona Lufthavn den nærmest beliggende lufthavn til Negrar. Der er dog flere lufthavne inden for overkommelig køreafstand som for eksempel Bergamo  (125 km) og Trieste (128 km).

 Du kan se alle flyruter fra lufthavne i Skandinavien til Italien her

Der er busforbindelse til Verona, men trods de offentlige transportforbindelser vælger mange af vores rejsende dog at bestille billeje til ferien. I de fleste tilfælde gør en lejebil det noget nemmere at komme omkring til regionens seværdigheder, og når der for eksempel skal handles stort ind. 

Mere information om biludlejning i Italien

Planlægger du at køre hertil fra Danmark, skal du regne med en tur på ca. 1.500 km. Med en overnatning undervejs eller flere chauffører, er dette en overkommelig afstand for de fleste. Særligt i højsæsonen bør du dog tage højde for, at der kan gå ekstra tid med at komme ned gennem Europa på grund af tæt ferietrafik.  

Tips og råd til kør-selv ferie i Italien

Restauranter og shopping

I selve Negrar findes en god håndfuld spisesteder, og der er derudover kun få minutters kørsel til endnu flere spisesteder og indkøbsmuligheder i de andre små landsbyer i området.

Er det kulinariske oplevelser du ønsker, er netop Veneto-regionen et godt rejsemål. Her finder du ikke blot et stort udvalg af restauranter, som sætter en ære i at lve ægte italienske retter baseret på lokale råvarer. Her bor du også tæt på berømte vinområder.

Er du til shopping, er udvalget begrænst i Negrar, men der er til gengæld ikke langt til for eksempel Veronas mange spændende butikker. 

Til de daglige behov er der et fornuftigt udvalg af supermarkeder i byen og området, hvor du kan få det meste.

Udflugter fra Negrar 

Operabyen Verona med sine mange kulturelle seværdigheder og store udvalg af butikker ligger ganske tæt ved og er et oplagt mål for udflugter både i løbet af dagen og om aftenen. 

Du bor også nær et af italiens mest populære rejsemål, Gardasøen. Her er der et væld af charmerende småbyer at besøge, ligesom der tæt ved ligger flere forlystelsesparker for børn og barnlige sjæle. 

Tager du for eksempel en tur til Malcesine, som i manges øjne er en af de mest charmerende byer ved Gardasøen, kan du tage en tur med svævbanen op for at nyde udsigten fra Monte Baldo.

Lokale links

Læs mere om byen og området på turistsiden som du finder her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Andre links

Hoteller i Negrar

Hvad siger gæsterne i Negrar?

9,3
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 6 anmeldelser