Rejser til Porto Santa Margherita

Porto Santa Margherita er en moderne ferieby, som ligger ud til Adriaterkysten. I byen findes olympisk pool, restauranter, pizzeriaer og adskillige butikker.

Porto Santa Margherita hører under den meget charmerende by Caorle, der blot ligger 2 km væk. Selve feriebyen er en rigtig havneby med en kapacitet på op til 800 lystbåde.

Det var da også for at imødekomme efterspørgslen på havnepladser, at Porto Santa Margherita oprindeligt blev grundlagt  i de tidlige 60'ere.  Lystbådehavnen gav dog hurtigt grobund for en egentlig ferieby med anlæg af butikker, restauranter og hoteller.

Aktiviteter for alle

Her findes i dag alle tænkelige faciliteter for sejlentusiaster samt mulighed for at dyrke mange andre sportsgrene. I hovedgaden ”Corso Genova” finder man både butikker, spillearkader og restauranter.

Dertil kommer naturligvis den 15 km lange strand, som strækker sig fra Caorle til Altanea. Her tilbydes meget andet end solbadning, som for eksempel et stort udbud af børneaktiviteter, beachvolleybaner, surfkurser og meget andet.

Kort over Porto Santa MargheritaForetrækker du hotel, villa eller ferielejlighed?


Er du på udkig efter den bedste feriebolig i Porto Santa Margherita? I søgemaskinen her på siden finder du vores udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i og omkring den behagelige ferieby. 

Angiv blot datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger  i din ferieperiode. Det bliver næsten ikke være nemmere at finde din næste drømmeferie.

Transport

Nærmeste lufthavn til Porto Santa Margherita er Treviso Lufthavn. Der er dog heller ikke langt til lufthavnen ved eksempelvis Venedig (71 km), som har flere direkte flyforbindelser til Danmark.

For de fleste vil billeje være den nemmeste måde at komme videre fra lufthavnen til ferieboligen. Desuden er det lettere at komme omkring til regionens mange seværdigheder i løbet af ferien, når man har en lejebil til rådighed.

Planlægger du at køre fra Danmark, skal du regne med en tur på godt 1.600 km. Med en overnatning undervejs eller flere til at køre på skift er dette en overkommelig strækning. Vær dog opmærksom på, at vejene ned gennem Europa til Italien særligt midt på sommeren kan være meget trafikeret. 

Få flere tips til kør-selv ferie i Italien

Restauranter og shopping

Der ligger talrige restauranter, barer og pizzeriaer i Porto Santa Margherita. Mangler du variation, finder du derudover tilsvarende mange hyggelige spisesteder i den gamle bydel i Caorle.

Der er forskellige indkøbsmulighede i byen herunder et mindre supermarked og et apotek.

Udflugter fra Porto Santa Margherita

Udover de mange aktiviteter, spisesteder og shoppingmuligheder er det småt med egentlige seværdigheder i byen. Til gengæld er nærliggende Caorle meget charmerende og har en mere historisk atmosfære, hvor du kan slentre i smalle stræder og nyde stemningen på de små torve. Læg for eksempel vejen forbi katedralen fra det 11. åhundrede med det usædvanlige klokketårn. Det er en behagelig gåtur langs vandet fra Porto Santa Margherita til Caorle.

Har du egen bil eller en lejebil til rådighed, åbner der sig naturligvis en bred vifte af muligheder for at tage på udflugter til nære og fjerne sevædigheder i denne del af Italien.

Treviso som ligger ca. 49 km væk er ligeledes en smuk by at gå på opdagelse i.  I tiramisu'ens fødeby bør du opleve den smukke  hovedplads Piazza dei Signori, som ligger i centrum af den historiske kerne. Her finder du flere flotte gamle bygninger og kanalerne, som krydser byen bidrager til den unikke stemning.

Har du børn med på ferie, kan en tur til det spændende Sea Life Akvarium ved Lido di Jesolo varmt anbefales. Her kommer man helt tæt på havets fascinerende skabninger, og der er desuden et legeområde for børn.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Porto Santa Margherita

Hvad siger gæsterne i Porto Santa Margherita?

7,2
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 22 anmeldelser