Rejser til Refrontolo

Refrontolo - ferie i hjertet af prosecco området

Refrontolo er en lille by som ligger midt i det spændende Prosecco vinområde mellem byerne Conegliano og Valdobbiadene.

Refrontolo har i sig selv ikke så meget at byde på, men den lille vandmølle Il Molinetto della Croda som ligger ca. 2 km fra byen, er absolut et besøg værd, og naturen i området er fantastisk.

Byen er desuden et godt udgangspunkt for spændende udflugter i omegnen, som er præget af vinproduktion, ligesom der heller ikke er langt til byerne Verona og Venedig. Dertil kommer naturligvis alle de små spændende kulturbyer, som ligger som perler på en snor i hele Veneto regionen.

Er man interesseret i arkitektur, er det også oplagt at kigge på flotte Villa'er i området, hvoraf flere er tegnet af Palladio.

Fra Refrontolo tager det ca. 15 min. at køre til byen Conegliano, hvor der er togforbindelse til Venedig mindst 1 gang i timen, og som også ligger tæt på motorvejen.

Kort over Refrontolo

Klik på kortet herunder for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen samt afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.

 

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Er du på udkig efter den perfekte feriebolig i Refrontolo? I søgemaskinen her på siden finder du vores udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i og omkring den hyggelige by. 

Angiv blot datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger  i din ferieperiode. Det bliver næsten ikke være nemmere at finde den perfekte feriebolig til din næste drømmeferie.

Transport

Treviso Lufthavn er den nærmeste til Refrontolo. Der er dog ikke meget længere til lufthavn ved Venedig, som har direkte fly til Danmark.

For de fleste vil billeje være den nemmeste måde at komme videre fra lufthavnen til ferieboligen. Desuden er det lettere at komme omkring til regionens mange seværdigheder i løbet af ferien, når man har en lejebil til rådighed.

Vil du køre hertil fra Danmark, har du en tur på omkring 1.500 km foran dig. Med en overnatning undervejs eller flere om at tage en tørn ved rattet, er dette en overkommelig afstand for de fleste. Vær dog opmærksom på at tage højde for, at vejene ned gennem Europa særligt midt på sommeren kan være meget trafikeret. 

Tips til kør-selv ferie i Italien

Restauranter og shopping

Der ligger en god håndfuld spisesteder i og umiddelbart omkring byen. Regionen er udover de berømte vine i det hele taget kendt at byde på gode muligheder for en ferie med den italienske gastronomi som omdrejningspunkt.

Der er få minutters kørsel til nærmeste indkøbsmuligheder for de daglige fornødenheder, og hvis du ønsker at handle ind til at tilbrede dine egne måltider i løbet af ferien.

Udflugter fra Refrontolo

Når du har din base i Refrontolo, er det oplagt at benytte chancen for at udforske det berømte Prosecco vinområde. I det smukke vinlanskab mellem bjergene og havet er der rig mulighed for at besøge vingårde, tage på guidede rundvisning og naturligvis smage på masser af gode vine. Du kan eventuelt vælge at følge "Strada del Prosecco" - en officiel vinrute gennem en af Italiens mange ukendte perler.

Læs mere om at tage på vinferie i Italien

På din tur rundt i regionen vil du også hurtigt opdage at restauranterne ligger tæt, og du kan glæde dig til mange store kulinariske oplevelser her.

Er det smukke landskaber du søger, er der heller ikke langt til de billedskønne Dolomitter. I dette bjergområde nord for Refrontolo er der for eksempel masser af muligheder for at tage på fantastisk flotte vandre- eller cykelture. 

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Refrontolo