Rejser til San Biagio di Callalta

Hold ferie i San Biagio di Callalta og oplev Veneto

Beliggenheden på Posletten med bjergene længere nordpå giver San Biagio di Callalta ligger på en smuk profil i baggrunden.

Der er tale om en mindre by med en hovedgade, som er ganske trafikeret, da den leder trafikstrømmen mod Treviso. Der bor omkring 13.000 mennesker i byen. Man finder derfor de mest basale fornødenheder som fx købmand, bar og så videre.

San Biagio di Callalta ligger godt placeret som en base for udforskning af byer, natur og seværdigheder i Veneto

Kort over San Biagio di Callalta



På udkig efter hotel, villa eller ferielejlighed?

I søgemaskinen her på siden finder du altid et bredt udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder. Er der aktuelt ledige ferieboliger i San Biagio di Callalta, er det også her du finder dem. 

Vi sætter en ære i at bruge vores ekspertise i Italien til at tilbyde vores rejsende alt fra hjemlige B&B og byhoteller til selvstændige villaer, stemningsfulde vingårde og moderne feriecentre.

Angiv blot datoer og antal personer for at få en oversigt over den ledige indkvartering i din ferieperiode. Det bliver næsten ikke være nemmere at finde den perfekte feriebolig til din næste rejse til Italien.

Transport

Nærmeste lufthavn til San Biagio di Callalta er Treviso Lufthavn Canova. Der er dog heller ikke langt til lufthavnen ved Venedig.

Der afgår bus fra Treviso Lufthavn til togstationen i selve Treviso, hvor fra toget kører til San Biagio di Callalta. Bortset fra at tage en taxa vil billeje ofte være den nemmeste måde at komme videre fra lufthavnen til ferieboligen. Desuden er det lettere at komme omkring til regionens mange seværdigheder i løbet af ferien, når man har sin egen lejebil til rådighed.

Information om billeje i Treviso Lufthavn

Planlægger du at køre fra Danmark, skal du regne med en tur på omkring 1.600 km. Det er en overkommelig afstand for de fleste, hvis man er flere om at køre eller tager en overnatning undervejrs. Bemærk dog at vejene ned gennem Europa særligt midt på sommeren kan være meget trafikeret. 

Restauranter og shopping

Særligt langs den trafikeret hovedgade, Via Postumia Centro, ligger der forskellige spisesteder - både helt simple pizzariaer og gode restauranter. Ligeledes er det også langs denne gade du finder tankstationer, bank og mindre købmænd.

 

Udflugter fra San Biagio di Callalta

Bortset fra byens kønne gamle kirke er det småt med egentlige seværdigheder i selve San Biagio di Callalta. Til gengæld har du et et udgangspunkt for at tage på udflugter til flere af de mest interessante seværdigheder i denne del af Italien.

Det er oplagt at tage en tur ind til provinshovedstaden Treviso. Her er der et væld af kulturhistoriske seværdigheder i form af flotte bygningsværker og charmerende pladser som for eksempel Palazzo dei Trecento og Piazza dei Signori. Byens kanaler bidrager desuden til at skabe en unik atmosfære, der leder tankerne hen på Venedig.

Netop Venedig er da heller ikke til at komme uden om, hvis man skal anbefales udflugtsmål fra San Biagio di Callalta. Det tager knap en time med tog at komme ind til den enestående kanalby, hvilket i de fleste tilfælde er den mest praktiske løsning, da der er forbud mod bilkørsel.

Man kan sagtens bruge mange timer på at udforske byens gader og stræder (og kanaler). Da du bor forholdsvis tæt på, har du desuden en oplagt mulighed for at opleve stemningen først eller sidst på dagen uden trængslen fra dagsturisterne.

Ønsker du at udforske regionens seværdigheder i selskab med en lokalkendt, certificeret guide, tilbyder vores samarbejdspartnere et bredt udvalg af velorganiseret guidede udflugter i Veneto.

Lokale links

Byens officielle hjemmeside finder du her (italiensk)

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i San Biagio di Callalta