Rejser til San Giorgio di Valpolicella

Ferie tæt ved Verona og Gardasøen

San Giorgio di Valpolicella ligger i et smørhul mellem Verona og Gardasøen med fin udsigt over vindistriktet Valpolicella og floden Adige.

Dette smørhul er dog en bakketop på 375 m, hvorfra der fra San Giorgio di Valpolicella (også kaldet San Giorgio Ingannapoltroner en fin udsigt over vindistriktet Valpolicella og floden Adige.

Byens stolthed

Den lille landsbys stolthed er områdets første kristne kirke fra år 712 La Pieve di San Giorgio di Valpolicella. Denne treskibede kirke, som er bygget af lokale kalksten, er i romansk byggestil og viser indvendig nogle pragteksemplarer på freskomalerier, især aftegningerne af helgenerne på søjlerne.

Læs mere om kirken her

Bag kirken finder man vandreruten Sentiero della Salute gennem skoven, som er ca. 2,7 km lang og tager en lille time frem og tilbage igen til udgangspunktet. Der er mange andre vandreruter i området, som snor sig mellem Valpolicellas vinranker.

Koncerter og byfester

I den lille by (ca. 400 indbyggere) finder fra tid til anden koncerter og byfester sted. Fx den årligt tilbagevendende allehelgensfest anden søndag i november La Festa de le Fa'e.

Kort over San Giorgio di Valpolicella

Klik på kortet herunder for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen samt afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Er du på udkig efter den optimale feriebolig i San Giorgio di Valpolicella? I søgemaskinen her på siden finder du vores udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i og omkring den hyggelige by. 

Du skal ikke gøre andet end at angiv datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger  i din ferieperiode. Det bliver næsten ikke være nemmere at finde den perfekte bolig til din næste ferie i Italien.

Transport

Nærmeste lufthavn til San Giorgio di Valpolicella er Verona Lufthavn. Mange vælger dog også at flyve til Bergamo Lufthavn eller Venedig Lufthavn, når de skal på ferie i denne del af Norditalien.

For de fleste vil billeje være den nemmeste måde at komme videre fra lufthavnen til ferieboligen. Desuden er det lettere at komme omkring til regionens mange seværdigheder i løbet af ferien, når man har en lejebil til rådighed.

Planlægger du at køre fra Danmark, skal du regne med en tur på omkring 1.500 km. Skal du afsted i højsæsonen, bør du tage højde for i planlægningen, at vejene ned gennem Europa særligt kan være meget trafikeret. 

Gode råd til kør-selv ferie i Italien

Restauranter og shopping

Der findes en lille håndfuld spisesteder i San Giorgio di Valpolicella. Du bør dog også udnytte muligheden for at udforske de øvrige kulinariske oplevelser i regionen, som er kendt for en høj tæthed af restauranter af høj klasse.

Der ligger ingen supermarkeder i selve byen, og er du selvforsynende i ferien, er det derfor en fordel at have en bil til rådighed for at kunne handle ind i nabobyerne.

 

Udflugter fra San Giorgio di Valpolicella

For vinelskere ligger San Giorgio di Valpolicella helt ideelt. Der venter dig for eksempel mange skønne oplevelser, hvis du følger Valpolicella-vinturen, som fører dig gennem landskaber af smukke vinmarker i dale og på bakker. Undervejs  passeres adskillige charmerende middelalderbyer.

Du bor også tæt ved de mange seværdigheder omkring Gardasøen. Udover de mange hyggelige små byer rundt langs søen, er særligt forlystelsesparkerne interessante for dig, som rejser med børn. I Gardaland, som ligger blot 14 km væk, kan børn og barnlige sjæle for eksempel få mange timer til at gå med at prøve de talrige sjove forlystelser.

En udflugt til Verona som ligger ca. 15 km væk, kan anbefales som en modvægt til det stille landsbyliv. Udover smukke seværdigheder ligger der mange butikker i den gamle bykerne, som kan stille en eventuel lyst til shopping.

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i San Giorgio di Valpolicella