Rejser til San Pietro in Cariano

San Pietro in Cariano - ferie i smukke omgivelser

Området omkring den lille, charmerende by San Pietro in Cariano er præget af venezianske villaer og bølgende vinmarker.

Byen er centralt beliggende i Valpolicella og er således et udmærket udgangspunkt for dig, der gerne vil udforske alle Valpolicellas hemmeligheder

Fredfyldt by omgivet af fantastisk natur

Den fantastiske natur og de dejlige omgivelser er årsagen til at mange velhavende familier fra både Verona og Venedig har valgt at anlægge storslåede villaer og paladser i det bakkede landskab.

De senere år har en del østrigere fået øjnene op for dette smukke område, hvilket har medført en betydelig vækst i antal indbyggere. Trods denne stigning i antal beboere, er stemningen i og omkring byen stadig dejlig og fredfyldt. Savner man liv og røre, er der kun få kilometer til den fascinerende by Verona.

Kort over San Pietro in Cariano

Klik på kortet herunder for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen samt en oversigt over afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Er du på udkig efter den perfekte feriebolig i San Pietro in Cariano? I søgemaskinen her på siden finder du vores udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i og omkring den hyggelige by. 

Drømmer du om en autentisk ferie på landet i Italien? Så prøv et af vores charmerende og håndplukkede agriturismo i Italien

Angiv blot datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger  i din ferieperiode. Det bliver næsten ikke være nemmere at finde den perfekte bolig til din næste ferie i Italien.

Transport

Vil du flyve på ferie, er Verona Lufthavn den nærmest lufthavn til San Pietro in Cariano. Indenfor rimelig køreafstand er dog også Bergamo Lufthavn, som officielt hedder Aeroporto Orio al Serio. Denne betjenes af adskillige lavprisflyselskaber - heriblandt Ryanair. 

Trods offentlige transportforbindelser vælger mange af vores rejsende at bestille billeje til ferien. En bil gør det da også i de fleste tilfælde noget nemmere at komme omkring til regionens mange seværdigheder og er en fordel, når  der for eksempel skal handles stort ind. 

Læs mere om biludlejning i Italien

Planlægger du at køre hertil fra Danmark, skal du regne med en tur på godt 1.500 km. Med en overnatning undervejs eller flere til at deles om at køre, er afstanden overkommelig for de fleste. Særligt om sommeren bør du dog tage højde for i planlægningen, at der kan gå ekstra tid med at komme ned gennem Europa på grund af tæt trafik.  

Tips og råd til kør-selv ferie i Italien 

Restauranter og shopping

Både i selve  San Pietro in Cariano og i det nærliggende område findes der adskillige restauranter, caféer og pizzariaer. En rejse til denne del af Italien er da også en unik chance for at fordybe sig i den lokale kulinariske tradition, som byder på mange spændende og ikke mindst velsmagende retter.

Der er desuden få minutters kørsel til adskillige mindre supermarkeder, hvor man kan få det meste til de daglige behov, og handle hvis du ønsker at tilberede egne måltider i ferien.

Udflugter fra San Pietro in Cariano

Har de gastronomiske oplevelser høj prioritet for dig, bør du benytte muligheden for at tage på opdagelse i det anerkendte vindistrikt Valpolicella. Du kan for eksempel følge vinruten, Strada del vino Valpolicella, som vil føre dig gennem smukke vinmarker og middelalderbyer.

Du bor heller ikke ret langt fra interessante Verona, hvor der er mange interessante kulturelle seværdigheder og gode muligheder for shopping. Her kan du for eksempel være heldig at opleve  verdens største opera i Veronas arena, som er et gammelt romersk amfiteater.

Sidst men ikke mindst, er der ikke langt til Gardasøens flotte landskaber og små charmerende byer. Rejser du med børn vil en udflugt til en af de nærliggende forlystelsesparker med garanti også vække begejstring.

Lokale links

Den officielle hjemmeside for Valpolicella-vinruten finder du her

Byens officielle turistside finder du her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i San Pietro in Cariano