Rejser til Soligo

Bo i Soligo lige ved Prosecco vindistriktet

Soligo ligger i vindistriktet Prosecco, hvor du ud over produktion af de verdenskendte bobler også finder byerne Valdobbiadene og Conegliano, som omkranser området til hver sin side.

På kanten mellem Posletten og Proseccos vinbakker

Ved Soligo ses overgangen mellem de to landskabstyper i området: Til den ene side ligger vindistriktet Proseccos karakteristiske bakker og til den anden side breder Posletten sig ned mod storbyerne Treviso og Venedig.

Her i området er der flere landsbyer og bysamfund, der nærmest er vokset sammen. De hedder næsten alle sammen noget med Soligo, fx Pieve di Soligo og Solighetto.

Områdets handelscentrum er Farra di Soligo, som blot ligger et par km fra Soligo. I udkanten af området ligger et større indkøbscenter, hvis du har behov for lidt større udvalg.

Kort over Soligo

Klik på kortet herunder for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen, afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Vil du finde den bedste feriebolig i Soligo? Så brug søgemaskinen her på siden hvor du kan søge i vores udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i og omkring den lille landsby.

Angiv blot datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger  i den ønskede periode. I næste trin kan du læse udførlige beskrivelser af de forskellige indkvarteringsmuligheder.

Transport

Nærmeste lufthavn til Soligo er Treviso Lufthavn. Der er dog heller ikke langt til lufthavnen ved Venedig, som har flere direkte flyforbindelser til Danmark.

For de fleste vil billeje være den nemmeste måde at komme videre fra lufthavnen til ferieboligen. Desuden er det lettere at komme omkring til regionens mange seværdigheder i løbet af ferien, når man har en lejebil til rådighed.

Som du kan se ved at klikke på kortet ovenfor, skal du regne med en tur på godt 1.600 km, hvis du kører til Soligo fra Danmark. Selvom dette er en overkommeligt distance for de fleste, eventuelt med en overnatning undervejs, bør man have med i rejseplanlægningen, at der kan være tæt trafik ned gennem Europa i højsæsonen. 

Restauranter og shopping

I selve byen er der et begrænset udvalg af spisesteder, men sammenlagt med restauranterne i de andre byer i nærområdet er udvalget alligevel gangske fint.

Der ligger et par supermarkeder i udkanten af Soligo, hvor du kan få det meste til de daglige behov i ferien. 

Udflugter fra Soligo

For vinentusiaster er Soligo det helt rigtige rejsemål. Du befinder dig lige ved Prosecco vindistriktet, hvor der er rig mulighed for at fordybe sig i vinens verden og nyde de smukke vinmarker- og gårde. En dag (eller flere) på La Strada del Prosecco kan varmt anbefales. Vinruten gennem det smukke vindistrikt byder på mange enestående oplevelser, som det kan anbefales at tage til sig i ro og mag for at få det hele med.  Udover talrige vingårde passeres undervejs således også flotte borge og slotte. 

Soligo er da også et godt udgangspunkt for udflugter til områdets mange charmerende middelalderbyer som for eksempel Valdobbiadene og Conegliano. Her kan du hurtigt fordrive lang tid med at slentre i hyggelige, smalle gader og sidde på små torve. Nyd den særlige atmosfære af "det ægte Italien" og udforsk eventuelt nogle af byernes smukke gamle bygninger og monumenter.

Vil du gerne udforske regionens seværdigheder i selskab med en lokalkendt, certificeret guide, tilbyder vores samarbejdspartnere et bredt udvalg af veltilrettelagte udflugter i Veneto.

Der er ikke længere til Venedig end, at du sagtens kan nå frem og tilbage samme dag. Et besøg i den romantiske kanalby kan da også anbefales. Selvom du tager til et af de mest besøgte steder i det nordlige Italien, er det stadig muligt at få en mindeværdig dag ud af besøget, hvis du sørger for ikke kun at besøge byens mest kendte attraktioner.

Vil du have tid til at få den enestående by helt ind under huden, bør du overveje en storbyferie i Venedig.

Lokale links

Læs mere om La Strada del Prosecco vinruten her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Soligo