Rejser til Torri del Benaco

Engang under Scaligera-familiens vinger

Torri del Benaco er en af de mange gamle og charmerende småbyer på Gardasøens østkyst, der for flere hundrede år siden hørte under Veronesisk herredømme.

Lille, men godt centrum

Torri del Benaco præges af den gamle borg, dens lange søpromenade, og tilsvarende gågade. Stemningen er lokal med fiskerne, der står og kaster snøren ud i søen ved Piazza Chiesa, mens de mere velbevandrede bysbørn drikker kaffe på fortovscafeerne under borgen ved Piazza Calderini og lystbådehavnen. Byen bugner praktisk taget af handelsliv, kaffebarer og udeservering samt diverse praktiske tiltag som apotek, minimarkeder, mm.

Kort over Torri del Benaco

Klik på kortet herunder for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen samt en oversigt over afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.

Benacus og historiens vingesus

Byen har navn efter Benacus, som var det oprindelige navn for Gardasøen. Som så mange andre steder ses desuden Scalafamiliens vartegn, de små takker på fæstningen Castello Scaligero, som vidner om, at byen i sin storhedstid har været under Veronas herredømme.

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Er du på udkig efter den perfekte feriebolig i Torri del Benaco? I søgemaskinen her på siden finder du vores udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i og omkring den hyggelige by.  Byen er i de seneste år blevet frisket meget op, og er blevet meget mere indbydende end den ældre generation husker den.

Er du ved at planlægge en ferie med storfamilien eller en flok venner? Så anbefaler vi, at du overvejer muligheden for at leje en stor privat villa i Italien. Udover god plads, kan I her nyde fuld rådighed over pool, have osv.

Angiv blot datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger  i din ferieperiode. Det bliver næsten ikke være nemmere at finde den perfekte bolig til din næste ferie i Italien.

Transport

Vil du rejse med fly til Italien, er Verona Lufthavn den nærmest  lufthavn til Torri del Benaco. Er du på udkig efter de billigste flybilletter, er Bergamo Lufthavn også interessant, som ligger inden for rimelig køreafstand. 

I de fleste tilfælde vil det være lettest at komme videre fra lufthavnen til din feriebolig med billeje. En bil giver desuden flere muligheder for at tage på udflugter til regionens seværdigheder og kan være en hjælp, når der for eksempel skal handles ind. 

Planlægger du en kør-selv ferie til Gardasøen, har du en tur på godt 1.500 km i vente. Særligt i højsæsonen bør du indregne ektra rejsetid, da der ofte kan gå ekstra tid med at komme ned gennem Europa på grund af tæt trafik.  

Bilfærge til Maderno

Byen kendt for sin lille færge, den eneste bilfærge som sejler på søen, den sejler nemlig mellem Torri del Benaco på østsiden og til Toscolano Maderno på vestsiden - flere gange om dagen. 

Aktiv ferie ved Gardasøen

Over Torri del Benaco er der flere oplagte stigninger for den sande cykelentusiast. Eksempelvis turen op til landsbyen Albisano over Torri kræver sine lår. Når du er deroppe, så nyd udsigten ned over søen fra eksempelvis udsigtsstedet Campito. I den nærliggende bydel Costermano del Garda findes der en cykeludlejning. Her fra kan man få bragt cykler til ens opholdssted ved Gardasøen. For mere info se her  

Nord for byen findes små grusstrande, og er man til stavgang, er det ligeledes et hit her fra Torri, hvor vejene bagtil giver gode muligheder for at ændre formen på balde og lår.

Der er i det hele taget masser af muligheder for at holde en aktiv ferie ved Gardasøen, når du har base i Torri del Benaco. Vil du trænge din teknik i ferien, er der for eksempel også gode muligheder for at spille golf i området.

Udflugter fra Torri del Benaco

Du har et alletiders udgangspunkt for at udforske kulturelle seværdigheder i de mange idylliske byer omkring Gardasøen som Malcesine og Salò. Dertil kommer lidt større kultbyer som for eksempel Verona og andre smukke naturområder lidt længere væk, der er oplagte mål for dagsudflugter. 

Ønsker du at udforske regionens seværdigheder i selskab med en lokalkendt, certificeret guide, tilbyder vores samarbejdspartnere et bredt udvalg af velorganiseret udflugter i Veneto.

Holder du af gode vine, er ferien i Torri del Benaco naturligvis også en ideel mulighed for at stifte bekendtskab med skønne vinområder som for eksempel Valpolicella vindistriktet, hvor der venter mange uforglemmelige  vinoplevelser. Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Torri del Benaco

Hvad siger gæsterne i Torri del Benaco?

8,8
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 41 anmeldelser