Treviso Lufthavn Canova

Treviso Lufthavn Canova

Treviso Lufthavn Canova

Treviso Lufthavn - officelt Aeroporto di Treviso Antonio Canova (lufthavnskode TSF) - ligger blot 3 kilometer fra centrum af byen Treviso. Lufthavnen som mest benyttes af lavprisflyselskaber, ligger dog også godt placeret, hvis du skal rejse til regionens andre byer, herunder spændende rejsemål som Venedig, Vicenza og Padova. Den forholdsvis lille lufthavn fik i 2007 en ny stor terminal, der er opkaldt efter den italienske skulptør Antonia Canova. Treviso Lufthavn kaldes derfor ofte også for Treviso Canova lufthavnen.

Bemærk at vi er ved at opdatere alle sider med informationer om lufthavne hvorfor der mangler div. informationer i nedenstående tekst. 

Flyselskaber og ruter

Lavprisflyselskaberne Ryanair og Wizz Air betjener Lufthavnen med ruter til europæiske destinationer og det øvrige Italien. Særligt Ryanair, som kalder lufthavnen for 'Venedig-Treviso", har mange ruter hertil. I skrivende stund er der ingen direkte ruter fra danske lufthavne til Treviso, men da Ryanair blandt andet flyver fra London Stansted, er det med en enkelt mellemlanding alligevel muligt at finde en forbindelse. 

Lokal transport

Du kan tage bus og taxi fra lufthavnen til togstationen i Treviso eller til Stazione di Venezia Mestre, som er et knudepunkt for togtrafikken i det nordlige Italien med mange afgange hver dag. Du finder busserne på gaden 'Via Noalese' til højre for lufthavnens udgang.

Biludlejning

Du finder kontorer for forskellige biludlejningsfirmaer i ankomsthallen som for eksempel Avis, Europcar og Hertz. Selve lejebilerne finder du ved at gå til højre efter udgangen og følge det overdækkede fortov omkring 50 meter indtil du ser et skilt med "Rent a car" på din højre side. Der er gode vejforbindelser videre til resten af Veneto fra lufthavnen. Mange foretrækker da også at fortsætte rejsen i en lejebil, som giver frihed til at tage på opdagelse i eget tempo. Start for eksempel med at nyde stemningen i Treviso, Tiramisu'ens fødeby.

>> Biludlejning i Treviso 

Faciliteter i lufthavnen

Du finder nogle enkelte butikker og caféer i terminalen. Derudover en bank, et vekselbureau og en informationsskranke.

Fly-afgange og ankomsker

Du kan se aktuelle flyafgange og flyankomste, samt læse mere om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Adresse og kontakt

AER TRE S.p.A. 
Aeroporto di Treviso Antonio Canova 
Viale Noalese, 63/E 31100 Treviso, Veneto 
Italien 

Telefon-nummer: 0039 0422 315111

Lufthavnskode TSF

 

Se lufthavnens beliggenhed på kort

>> Læs mere om lufthavne