Vingårdsferie på en Agriturismo i Valpolicella

Hold din næste ferie på en Agriturismo i Valpolicella med Escapeaway

Hvad er det første, du tænker på, når du hører navnet Valpolicella? Måske den fabelagtige Amarone-vin, som ganske rigtigt stammer fra dette område. Valpolicella betyder “Dalen med de mange kældre”, og er du fan af italiensk vin, er du kommet til drømmeland.

De vidtstrakte vinmarker, der bugter sig harmonisk i takt med det bakkede landskab, skaber de perfekte rammer for en udforskning af naturen og omgivelserne, som vil glæde flere af dine sanser: Både din smagssans, når du stopper for at smage på de lokalt producerede vine og andre lokale lækkerier, og din synssans, når du lader blikket glide ud over det grønne, kuperede landskab, der næsten kan forekomme eventyrligt i morgen- og aftentimernes bløde lys. At indånde duftene fra alt det frodige og grønne, som vokser i det attraktive klima, og høre cikadernes monotone sang bidrager til den fred og ro i sindet, du hurtigt finder, når du holder ferie i Valpolicella.

Naturlig fred, oplevelser og komfort

Sådan et område er selvfølgelig som skabt til bondegårdsferie, og uanset om du rejser sammen med hele familien, med en ven eller din partner, vil du kunne finde en agriturismo, der opfylder dine ønsker til en skøn ferie på landet. En agriturismo giver dig mulighed for at nyde landets fred og ro, samtidig med, du har god plads omkring dig og adgang til meget af den moderne komfort, du ville forvente på et hotel. De fleste agriturismo’er har pool, så du kan køle dig ned med i dukkert i de varme eftermiddagstimer, og mange agriturismo’er har restaurant. Hvis ikke, din agriturismo selv tilbyder restaurant, kan du ofte finde et eller flere spisesteder inden for gåafstand. I mange tilfælde kan du vælge imellem at bo på et værelse eller i en rummelig lejlighed.

 

Tæt på Gardasøen, Verona og meget mere

At bo på en agriturismo under rejsen er en god måde at kombinere tilbagetrukket afslapning med en praktisk base for at tage på ture rundt i nærområdet eller lidt længere væk. I Valpolicella kan du for eksempel besøge de gamle byer Fumane og San Pietro, og du befinder dig ikke langt fra den smukke Gardasø med alle de muligheder, den tilbyder. Den stilfulde, historiske storby Verona med sin verdensberømte arena, hvor du kan opleve udendørs operaer i sommerhalvåret, er også inden for behagelig køreafstand fra Valpolicella.

 

Tre gode agriturismo’er i Valpolicella

Nedenfor ser du tre eksempler på agriturismo’er i Valpolicella-området, vi vil anbefale. Du kan selv søge videre på vores hjemmeside efter flere, og du er altid velkommen til at henvende dig til os på Escapeaway, hvis du har brug for råd og tips til din ferie.
 

Agriturismo Corte Tamellini, Soave
Tag hele familien med på en ægte vingårdsferie midt i den vidunderlige natur. Saltvandspool med panoramaudsigt over det kuperede landskab, gårdbutik, taverna, vaskerum og lejligheder, der egner sig til familier.

Agriturismo Musella, San Martino Buon Albergo
Imponerende, historiske bygninger med idyllisk beliggenhed mellem skov og vinmarker. Kun 9 km. fra Verona. Restauranter inden for gåafstand. Vælg mellem værelser og suiter.>> Læs mere om agriturismo

Kort over Valpolicella vindistrikt