Restpladser og afbudsrejser Venedig

Søg efter billige restpladser og afbudsrejser til Venedig

Billige rejser til Venedig med afbudsrejser og restpladser fra Escapeaway. Få dig en billig ferie og oplev alle seværdighederne i denne prægtige by i vandet.

Venedig er skøn året rundt, men særligt om sommeren, hvor du kan dyppe de bare tæer i det lune vand, er bare noget helt særligt. De skønne pladser, forførende gyder og det helt særlige lys, drager gæster fra hele Verden til dette helt unikke sted. Nogle mener, at Venedig skal opleves før det er for sent - vi mener at Venedig skal indtages igen og igen.

Vil du gerne billigt til Venedig, eller er du blot ude i sidste øjeblik, så søg her på siden efter vores restpladser og afbudsrejser til Venedig. Vi har gæster i byen året rundt, som nyder livet i det, som også kaldes "Adriaterhavets Dronning".

At rejse til Venedig er på mange måder som at rejse flere hundrede år tilbage i tiden. Her er du ikke blot omgivet af vand, men også historiske seværdigheder i verdensklasse som Markuspladsen, Rialtobroen og Dogepaladset.

Når du vælger en af vores ferieboliger i eller tæt ved Venedig, har du de perfekte betingelser for at fordybe dig i byens mange seværdigheder uden stress og jag. Så kan du uden bekymring tage tiden til at slå dig ned med en cappuccino på en af de klassiske fortovscaféer. Det kan for eksempel være på Markuspladsen, "Piazza San Marco", hvor du kan nyde udsigten over livet på verdens måske smukkeste plads og de flotte bygninger.

Udforsk Venedig til lands og vands

En afbudsrejse til Venedig er naturligvis heller ikke komplet uden en sejltur i gondol på de små, smalle kanaler eller med ‘vaporetto’ på Canal Grande, hvor du undervejs passerer berømte broer som Rialtobroen og tæt forbi historiske paladser samt mange andre imponerende eksempler på venetiansk arkitektur.

Trods 150 kanaler er Venedig først og fremmest en by, som du kommer til at udforske til fods. Biler er bandlyst i den historiske bykerne, hvor de mange skæve, snævre gader indbyder til at gemme kortet væk og blot fare lidt vild for en stund. Bevæger du dig lidt væk fra de mest populære pladser og gader, er det stadig muligt at opleve et mere uforstyrret Venedig. Rundt om hvert gadehjørne venter der dig nye oplevelser med unikke bygninger, interessante butikker og charmerende restauranter.

Har du lyst til en bid mad midt på dagen, er det oplagt at prøve cicchettis, der minder om de spanske tapas. De små godbidder serveres i vinbarer, bacaris, og ledsages ofte af et lille glas hvidvin. Disse små retter som findes både i varme og kolde versioner, indeholder for eksempel typisk fisk, blæksprutter eller består af stegte kødboller og små stykker brød med pålæg.

Med din feriebolig som base kan hver dag nemt fyldes med nye, spændende indtryk. Er du bare den mindste smule kunstinteresseret bør du også benytte muligheden for at besøge et af Venedigs mange gallerier og museer. Her er Galleria dell’Accademia i Dogepaladset værd at prioritere, ligesom Guggenheim-museet af mange kunstelskere fremhæves som en stor oplevelse.

En af fordelene ved at vælge en feriebolig i selve Venedig eller tæt ved er desuden, at du får chancen for at opleve aftenstemningen, når endagsturisterne er draget videre. Der falder lidt ro på, og det bliver mere tydeligt, hvorfor kanalbyen er kendt som et af verdens mest romantiske rejsemål.

Udflugter fra Venedig

Selvom Venedig er en enestående oplevelse, er kanalbyen ikke den eneste interessante by i Veneto-regionen. I nærliggende Vicenza, som er mere uberørt af turisme, kan du for eksempel se flere af 1500-talsarkitekten Andrea Palladio's berømte bygninger.

Trænger du til lidt afveksling fra bylivet, kan du tage på en udflugt til den nordlige del af regionen, hvor det bakkede landskab lidt efter lidt bliver til bjerge. Der ligger mange små hyggelige byer her ved foden af Dolomitterne, hvor du kan opleve et anderledes landliv. De smukke omgivelser indbyder naturligvis også til at strække benene på vandreture.

Holder du ferie i Venedig midt på sommeren, kan en tur til badesteder øst for Venedig nok også virke tillokkende. Særligt badebyen Bibione er populær blandt børnefamilier.

Benyt søgeboksen i toppen til at søge efter restpladser og afbudsrejser til Venedig.

>> Læs mere om storbyferie i Venedig her.

Kort over Venedig

Populære hoteller i Venedig

Italien, Norditalien, Veneto, Venedig
9,3
Fabelagtigt
1068 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 14 km
  • Afstand til centrum: ca. 1 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Veneto, Venedig
8,6
Meget godt
472 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 20 km
  • Afstand til centrum: ca. 0 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Veneto, Venedig
8,9
Meget godt
3653 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 14 km
  • Afstand til centrum: ca. 1.5 km
  • Internetadgang/Wi-Fi