B&B San Marco

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Besøgt af
Patricia Johansson

En vaskeægte og charmerende B&B

Bo i charmerende værelser med kanaludsigt, mens mågerne kredser forbi. Hos Marco og Alice mærker du den ægte B&B-stemning, som ellers er så svær at finde i storbyerne, og især Venedig.

Kvarteret ligger uden for masseturismens betrådte ruter og alligevel er der blot ca. 500 m hen til Markuspladsen. Du kan altså selv vælge, om du vil besøge det ukendte Venedig eller det Venedig, som vi kender fra guidebøgerne.

Lutter kanaler, småbroer og det ægte Venedig

Området er Castello, som af mange er kendetegnet ved at udstråle det ægte Venedig og alligevel ligge centralt i forhold til de mest attraktive og efterspurgte mindesmærker. Nærområdet er spækket med små hyggelige spisesteder, torvepladser og et sindrigt kanalsystem. Der er ikke elevator og værelserne ligger på 3. sal, så vi anbefaler, at man rejser let og ikke er gangsbesværet.

Selskabelig morgenmad

I køkkenet anrettes der dele af morgenmaden mens andet er selvbetjening (fx kaffe, mælk, yoghurt). Morgenmaden indtages ved spisebordet i køkkenet. Hvis B&B's andre gæster står op på samme tid, ja så spiser man morgenmad sammen - ellers alene.

Værtsskab med stor V

Værterne Alice og Marco har forstået det. De byder velkommen og fortæller vidt og bredt, om alt hvad der er værd at vide, hvis det ønskes. De har drevet deres B&B i mange år og forstår balancen mellem selskabstid og privatliv. De har også forstået, hvad folk efterspørger - og derfor finder man på hvert værelse en elkedel til the/kaffe. Derudover er der også wifi og et fælles køleskab til rådighed for de tre værelser.Derfor skal du vælge B&B San Marco

 • Nærmeste lufthavn: 14 km
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • I by eller landsby

B&B San Marco er ikke tilgængelig i øjeblikket

B&B San Marco er ikke en del af programmet hos Escapeaway i øjeblikket.

Kort og afstande

 • Venedig Lufthavn: ca. 14 km (20m)
 • Treviso Lufthavn: ca. 41 km (40m)
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på B&B San Marco. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • I by eller landsby
 • By under 3 km væk

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Castello 3385/L
Venedig (Castello)

Koordinater

Latitude: 45.4364
Longitude: 12.3457

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere