Ca' della Corte

Escapeaways kategori

8,2 Gæstebedømmelser
Patricia Johansson
Besøgt af
Patricia Johansson

Romantisk og vedkommende mini-hotel

Ca' della Corte er et boutique-hotel. Dvs. at du kan forvente dig et stemningsfuldt sted med få værelser og meget smagfulde omgivelser. Hvem kan stå for det?

Standarden er god og på Ca' della Corte er man ikke i tvivl om, at værtsskabet forpligter. Beliggenheden er også i top: central og alligevel fredelig og samtidig i absolut gåafstand fra hovedbanegården i Venedig (ca. 600 m). Du behøver altså ikke at bekymre dig om at skulle risikere at spilde en masse transporttid på din færd rundt i byen. Velkommen til det lille boutique-hotel.

En fredelig beliggenhed midt i Venedig

Ca' della Corte ligger i kvarteret Dorsoduro. Der er et hav af kanaler til alle sider - dog er der ikke kanaludsigt fra selve stedet. Der er desuden mange gode spisesteder i absolut gåafstand. Ca' della Corte har ved indgangen en hyggelig møbleret gårdhave, hvor der om aftenen ofte er tændt stearinlys. Stemningen er dragende.

Personligt og vedkommende

Her på stedet er der ikke noget overladt til tilfældighederne. Der er tænkt over tingene, ikke mindst over de mange lamper i Murano-glas. Man føler sig meget velkommen på dette sted, som er alt andet end standardiseret. I den store salon finder gæsterne fx et kaffehjørne med frugtfad, som står til gæsternes rådighed døgnet rundt. Kaffe og frugt kan være som sendt fra himlen, når man kommer træt hjem efter at have vandret Venedig tynd. Ud over wifi på værelserne er der tilmed også et internetpoint på stedet. Værterne er meget åbensindet og kan sørge for det meste. Meget kan lade sig gøre - bare spørg.

Morgenmaden er serveret på tagterrassen ...

Blandt de mange højdepunkter topper tagterrassen, hvor morgenmaden serveres ved bordene i godt vejr. Fra den hyggelige tagterrasse er der udsigt over kvarterets tage. Bemærk at loftshøjden under halvtaget er begrænset. Man kan alternativt vælge at indtage morgenmaden nede i salonen eller på værelset (uden mertillæg).

Værelserne

Værelserne ligger på 1., 2. og 3. sal. Værelset på 3. sal er et kvistværelse (Standard) med sovehems til et barn. Der er ikke elevator på stedet.

Derfor skal du vælge Ca' della Corte

 • Nærmeste lufthavn: 15 km
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • I by eller landsby

Ca' della Corte er ikke tilgængelig i øjeblikket

Ca' della Corte er ikke en del af programmet hos Escapeaway i øjeblikket.

Kort og afstande

 • Venedig Lufthavn: ca. 15 km (30m)
 • Treviso Lufthavn: ca. 41 km (40m)
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Ca' della Corte. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • I by eller landsby
 • By under 3 km væk

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Dorsoduro 3560
30123 Venice

Koordinater

Latitude: 45.4362
Longitude: 12.3220

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Italien, Norditalien, Veneto, Venedig
9,8
Fabelagtigt
277 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 19 km
 • Afstand til havet: ca. 3 km
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Veneto, Venedig
9,4
Fabelagtigt
1086 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 14 km
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
Italien, Norditalien, Veneto, Mira
9,5
Fabelagtigt
394 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 24 km
 • Nærmeste strand: ca. 40 km
 • Pool (evt. sæsonåben)