Ferielejligheder i Venedig

Vi udbyder ferielejligheder i Venedig efter devisen lidt, men godt - og det er et bevidst valg. Vi har med årene erfaret, at det kan være ret indviklet og snørklet at bevæge sig rundt i byen, hvor der er er mange broer og trappetrin - og man risikerer lettere, end man tror, at fare vild mellem de mange små passager, calle og corte. Vi har derfor valgt kun at formidle ferielejligheder, hvor check-in eller afhentning af nøgler sker i en rigtig reception.

Venedig er en romantisk by, hvor charmen især kommer til udtryk om aftenen, når alle besøgende på dagsudflugt har forladt byen. Vi har derfor taget hensyn til både beliggenhed, standard og check-in-procedure ved valg af de ferielejligheder, som vi formidler. Hos os finder du både ferielejligheder indrettede i den klassiske venetianske stil, ofte med udsigt, hvilket egner sig bedst til voksne, der rejser uden børn - og også lejligheder, der er mere moderne indrettede og har adgang til et privat udeområde, hvilket ofte vil passe bedst til en familie, hvor børnene har mulighed for at få en oplevelse af Venedig, der rækker ud over en hektisk dagsudflugt.

En by som ingen anden

Indrømmet; der er mange byer rundt i verden som kalder sig den lokale udgave af Venedig, hvis de har et par kanaler i midtbyen. Men det er bare ikke nok til at være en rival til Venedig, som breder sig over ikke færre end 118 små øer, som er forbundet af over 400 broer. Den lave lagune var oprindeligt er perfekt sted at anlægge en by, fordi den var let at forsvare, og vandvejene gav mulighed for nem transport af varer. I dag ville man nok mene at kanalerne er mere til besvær, men for turisterne er de selve attraktionen, og man forstår godt hvorfor.

>> Læs om transport i Venedig her

Hvor skal man bo i Venedig?

Når man som besøgende skal finde rundt i Venedig, er Canal Grande det naturlige pejlepunkt, og via smalle gyder og hemmelige piazzaer når man efterhånden til den konklusion, at Venedig bare er snørklet og vanskelig at finde rundt i, hvilket måske særligt kommer til udtryk i fx. Dorsoduro og San Polo, som byder på noget af det mest komprimerede Venedig. Men der findes også kvarterer med forskellige kvaliteter her, og i områder som Giudecca kan man faktisk opleve et nærved autentisk Venedig, med flere lokale end turister.

Canareggio ligger relativt tæt på togstationen Santa Lucia, og derfor et fint område at finde en ferielejlighed hvis man kun har et par dage til rådighed i byen. Her finder man også let en vandtaxi eller vandbus som kan bringe én hurtigere frem mod nye steder i byen.

Sådan booker du en feriebolig i Venedig

Brug søgemaskinen til at finde en ferielejlighed i Venedig som passer til dig og jeres behov. Escapeaway viser kun ferielejligheder med gode anmeldelser, som er udvalgt til vores nordiske gæster. Du kan frit vælge om du selv vil stå for transporten, men hvis du booker dine feriebolig i Venedig sammen med en billig flybillet fra København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, så sætter vi det hele sammen til dig i en pakkerejser, som er sikret af Rejsegaranti. God tur!

>> Læs også om ferielejligheder i Italien her

>> Læs mere om ferielejlighed

Kort over Venedig