Hideaways og boutique-hoteller i Venedig

Det er ikke længe siden, at jeg var i Venedig for første gang, og det der slog mig var, hvorfor jeg dog ikke tidligere havde fået øjnene op for denne helt vidunderlige perle? Byen tog mig med storm, og jeg forelskede mig hovedkulds. Hos Escapeaway har vi udvalgt en række hideaways og boutique-hoteller i Venedig som danner rammen om din ferie.

Det er bestemt ikke sidste gang, jeg lægger vejen forbi den betagende gamle by, der er så rig på historie og prægtige bygningsværker. Den er begunstiget med en helt speciel atmosfære, som dels skyldes de berømte kanaler, men også den behagelige mangel på biler og cykler. Velkommen til Venedig med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Venedig, hvor du bor på charmerende hoteller i din ferie.

Vel ankommet til mit hotel i Venedig, der ligger i et meget hyggeligt område mindre end 10 minutters gang fra busterminalen, bliver bagagen sat på værelset, og så er det ellers bare med at komme ud og opdage Venedig. Så afsted går det gennem en snæver smøge, ned til en kanal, over en bro og zigzagge gennem hyggelige gader og smukke pladser og over en, to, tre, fire, fem……27, 28, 29 ,30 broer mere, hvorfra der er den dejligste udsigt til smukke, gamle huse, der jo som bekendt står med fødderne i vand. Hvordan de kan holde i så mange år, går over min forstand.

På de meget smalle kanaler kan jeg beundre gondolierernes elegante manøvrering af de lange, slanke gondoler, og på de lidt bredere kanaler er der travlt som på en ganske almindelig vej i en ganske almindelig by. Her er lastbiler, taxaer og busser bare skiftet ud med ”søfartøjer” af mange forskellige slags.

>> Læs mere om min ferie i Venedig her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hideaways i Venedig