Hoteller i Venedig

Hos Escapeaway finder du ikke en komplet liste over hotellerne i Venedig. Vi hører til dem, der har den opfattelse, at storbyerne besøger vi for at opleve mest muligt. Vi har derfor sat fokus på ordentlige forhold, god beliggenhed og valuta for pengene. Book et af vore udvalgte hoteller i Venedig i dag!

Du vil hos Escapeaway finde både de helt billige indlogeringer ved banegården, som dog ikke er et farligt område som i andre storbyer, og også de mere hyggelige småhoteller, ofte familiedrevede, som har en lille gård eller have, hvor du kan solbade eller hvile efter de lange og oplevelsesrige gåture langs byens kanaler og smalle hemmelige passager. Vi står til rådighed, hvis du har spørgsmål eller ønske om anbefalinger - vi har vandret, og vil vil fortsætte med at gøre det, Venedig tynd i flere år og elsker denne by, uanset mængden af mennesker på Piazza San Marco. Der er mere at se, smage og opleve, end du kan nå på en dagsudflugt, og vi anbefaler derfor at overnatte i byen.

Rejser man til Venedig, er det ikke lige meget, hvor man bor, og lad det være sagt med det samme, der findes rigtig mange fælder i byen, altså hoteller hvor du betaler alt for høj en pris i forhold til beliggenhed og kvalitet. Vi, der arbejder hos Escapeaway Rejser, har besøgt Venedig utallige gange, og på vores mange rejser har vi efterhånden fundet et udvalg af hoteller og ferielejligheder i Venedig, hvor du bor "rigtigt" og til den rigtige pris. I hotelsøgemaskinen finder du både hoteller, der er enkle og så hoteller med 5 stjerner på døren, men du kan også vælge at bo i en af de charmerende lejligheder, der ofte ligger i en lille hyggelig sidegade.

Hos Escapeaway er alle hoteller i Venedig nøje udvalgt, og lever op til en række standarder, som gør dem passende til den danske feriegæst. Vores fintmaskede net af hoteller giver dig altid en række valgmuligheder i forhold til geografi, kvalitet, service og pris - også i højsæsonen.

>> Læs mere om ferie i Venedig her

>> Læs mere om hoteller

Kort over Venedig

Populære hoteller i Venedig

Italien, Norditalien, Veneto, Venedig
9,4
Fabelagtigt
1360 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 15 km
  • Afstand til centrum: ca. 1.9 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Veneto, Venedig
8,7
Meget godt
844 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 350 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Veneto, Venedig
9,2
Fabelagtigt
1170 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 15 km
  • Afstand til centrum: ca. 0 m
  • Internetadgang/Wi-Fi

Skønne Venedig - en by og en seværdighed

Venedig ligger på 117 små øer ved en lukket lagune i Adriaterhavet mellem udmundingen af de to floder Po og Piave i det nordøstlige Italien. Øerne er adskilt af byens berømte kanaler og forbundet via broer. Byen har omkring 265.000 indbyggere og er hovedstad i regionen Veneto. Dele af den er blevet erklæret verdensarv af Unesco

Byen er kendt for sin charme og romantiske atmosfære, sin fortid som republik og mægtig maritim magt, sin store arkitektoniske og kunstneriske traditioner, de mange kanaler, broer og gondoler, og de mange enestående paladser, kirker, torve og monumenter.

Centralt i byen placerer Markuspladsen sig, der er omgivet til alle sider af smukke bygningsværker og med en fantastisk udsigt over Canal Grande. Tag en gåtur lige fra dit hotel i Venedig, find en god café, læn dig tilbage i stolen og nyd en kaffe, mens du betragter de smukke bygninger og de mange mennesker, der passerer forbi. En af de bygninger, du kan opleve på pladsen er den storslåede basilika, Markuskirken, som ofte kaldes ”Guldkirken” på grund af dens overdådighed. En anden af pladsens store seværdigheder er Doge-paladset, som er en mægtig gotisk struktur fra 1500-tallet, hvor dogerne - som var Venedigs herskere i mere end 1.000 år - boede.  

En anden seværdighed, du ikke bør gå glip af i Venedig, er Sukkenes Bro, der forbinder Doge-paladset på Markuspladsen - hvor der engang lå et fængsel - med et andet og nyere fængsel, der ikke længere er i brug. Det er uvist, hvor navnet på broen stammer fra, men én af legenderne siger, at de transporterede fanger sukkede melankolsk og sorgfuldt, mens de blev ført over broen fra Doge-paladset til det nye fængsel, hvor der enten kunne vente mange års fængsel eller henrettelse. 

Hvis du er heldig at være i byen den første weekend i juni, kan du desuden opleve “Sørepublikkernes Regatta”, der er en spektakulær regatta, som går på skift mellem de fire store sørepublikker Amalfi, Genova, Pisa og Venedig, og som har deltagelse af op mod 400 store Galleoner.

>> Se vores store guide til Venedig her