Luksusferie til Venedig

Hos Escapeaway finder du en altid en række fantastiske luksusrejser til Venedig. Det er en helt speciel atmosfære der emmer i byen ved lagunen, som dels skyldes de berømte kanaler, men også den behagelige mangel på biler, der gør Venedig til noget helt specielt og dermed en perfekt luksusferie-destination.

Venedig, det er jo simpelthen så vild en by. Hvad har man tænkt på? Kanaler i stedet for gader! Det er rent kaos, og man kan ligeså godt indstille sig på at miste orienteringen mindst et par gange under ferien. Alle de små gader, broer, pladser og kanaler er ét skønt, forvirrende miks, og her kan ikke benyttes almindelig logik til at komme frem, for pludselig skæres gyden af en kanal - uden en bro over - men det er lige netop det, der gør Venedig unik. For selvom det er to skridt frem og tre tilbage, dukker der altid en dejlig plads op midt i det hele, hvor de lokale sidder og hygger i solen.

På en luksusferie til Venedig er der et par seværdigheder, du bare skal opleve. Du kan passende starte dagen med at drikke morgenkaffe på den imponerende Markusplads. Besøg det eventyrligt smukke Dogepalads og gå en tur over den berygtede Sukkenes Bro. Slentre gennem gaderne, sug Venedig langt ned i lungerne og slut så formiddagen af ved Venedigs berømte vartegn, nemlig Rialtobroen. Den stammer helt tilbage fra slutningen af 1500-tallet og var i mange, mange år den eneste bro over Canal Grande. Selvsamme kanal skal selvfølgelig sejles på, da Venedig ser endnu mere smuk ud fra vandsiden. Heldigvis kan man sejle med rutebåde som andre byer har buslinjer, så det er både nemt, billigt og hurtigt at komme omkring.

Et luksushotel i Venedig danner den perfekte ramme om en uforglemmelig rejse. Hos Escapeaway finder du altid håndplukkede hoteller, hvor vi har gjort os ekstra umage og nøje udvalgt ud fra kriterier som beliggenhed, størrelse, pris og ikke mindst gode anmeldelser.

Rejs på luksusferie i Venedig fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, enten direkte eller med mellemlanding, til Venedig Marco Polo Lufthavn, der liggende i Tessera, 12 kilometer nord for Venedig, i Veneto-regionen. Herefter går det med bus eller vandtaxi frem til dit bestemmelsessted og dage fyldt med luksus og selvforkælelse. Det er også muligt at flyve til lufthavnen i Treviso, hvorfra der er en bustur på ca 40 minutter til Venedig.

>> Læs også om forlænget weekend i Venedig
>> Se også vores luksushoteller i Toscana

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Venedig