Residence Ca' Foscolo

Escapeaways kategori

444 anmeldelser
9,1 Gæstebedømmelser
Beskrivelse

Kort og afstande

Residence Ca'Foscolo tilbyder 9 lejligheder af forskellige størrelser og typer. Alle lejligheder er individuelt indrettede i en klassisk venetiansk stil, kombineret med en mere moderne møblering. Sengene har madrasser og sengetøj af højeste kvalitet. Alle legligheder har moderne faciliteter som TV, gratis Wi-Fi og aircondition. I de private badeværelser findes bruser, hårtørrer, gratis toiletartikler og en vaskemaskine. Køkkenet er fuldt udstyret med komfur, mikrobølgeovn, køleskab, espressomaskine, køkkenredskaber og separat spiseområde. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Residence Ca' Foscolo. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Castello 5526
30122 Venice

Koordinater

Latitude: 45.4370
Longitude: 12.3378

Hvad siger gæsterne om Residence Ca' Foscolo?

8,0
Jens Christian Neergaard, Rønne

Mange stejle trapper op tillejlighed på 4.sal. Lejlighed fin, udstyret med alt. Beliggenhed i centrum.

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Italien, Norditalien, Veneto, Venedig
 • Nærmeste lufthavn: 20 km
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
Italien, Norditalien, Veneto, Venedig
 • Nærmeste lufthavn: 14 km
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
Italien, Norditalien, Veneto, Lido di Venezia
 • Nærmeste lufthavn: 25 km
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant