Il Sogno di Giulietta

Vores vurdering

840 anmeldelser
Beskrivelse

Et hotel med charme og karakter

Il Sogno di Giulietta er ikke tilgængelig i øjeblikket

Il Sogno di Giulietta er ikke en del af programmet hos Escapeaway i øjeblikket.

Kort og afstande

Der er i alt 16 værelser på Il Sogno di Giulietta med flere forskellige værelsestyper at vælge imellem. Alle værelser har samme høje standard, og det som varierer mest er størrelsen, udsigten og om værelset har fransk balkon. Værelserne har bjælker i loftet og en charmerende stil med antikke møbler, tæpper og malerier.

Der findes blandt andet: 

Elegant: Værelserne er på ca 27 m² med udsigt over Via Cappello. Her er king size seng, parketgulv og badeværelse med jacuzzi kar med bruser. Du får aircondition, Satelit TV, minibar, safetybox, badekåbe, hårtørrer og Wi-Fi.

Superior: Værelserne er på ca 30 m² med udsigt over Via Cappello. Her er king size seng, parketgulv og badeværelse med jacuzzi kar med bruser. Du får aircondition, Satelit V, minibar, safetybox, badekåbe, hårtørrer og Wi-Fi.

Executive: Værelserne er på ca 38 m² med udsigt over Via Cappello og Piazza delle Erbe. Her er king size seng, parketgulv og badeværelse med jacuzzi kar med bruser. Du får aircondition, Satelit TV, minibar, safetybox, badekåbe, hårtørrer og Wi-Fi.

Romantic Junior Luxury: Værelserne er på ca 40 m² med king size seng, bord og stole, parketgulv og badeværelse med jacuzzi kar med bruser. Her er udsigt over Via Cappello, Julias gårdhave eller Piazza delle Erbe  Du får aircondition, Satelit TV, minibar, safetybox, badekåbe, hårtørrer og Wi-Fi.

Romantic Luxury: Værelserne på ca 45 m² med king size seng, åbent opholdsrum med parketgulv, bord, stole og en behagelig lænestol, badeværelse med jacuzzi kar med bruser. Her er udsigt over Julias balkon eller Via Cappello.  Du får aircondition, Satelit TV, minibar, safetybox, badekåbe, hårtørrer og Wi-Fi.

Luxury Precious: Stort og luksuriøst værelse på ca 80 m² med store åbne uderum. Soveværelse med king-size seng med baldakin, samt en afdeling med opholdsrum med store og behagelige lænestole.  Badeværelse med dobbelte rektangulære jacuzzi-kar og hydromassage brusere. Lille balkon med udsigt over Via Cappello og Piazza delle Erbe. Du får aircondition, Satelit TV, minibar, safetybox, badekåbe, hårtørrer og Wi-Fi.

Luxury II: Stort og luksuriøst værelse på ca 60 m². Her er separat opholdsrum  med sofa og/eller lænestol og ett soveværelse  med king size seng. Badeværelset har jacuzzi-kar med bruser. Du har udsigt over Via Cappello eller Julias balkon. Du får parketgulv, aircondition, Satelit TV, minibar, safetybox, badekåbe, hårtørrer og Wi-Fi.

Toværelseslejlighed: Den rummelige lejlighed er på ca 130 m² og ligger i et historisk palads ca 100 meter fra de øvrige værelser og hovedbygningen. Her er opholdsrum med lille køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng samt et badeværelse. Der er mulighed for to ekstra sovepladser i opholdsrummet. Du får aircondition, Satelit TV, køleskab, safetybox, badekåbe, hårtørrer och Wi-Fi.
 

 

Alle har samme faciliteter:

 • Aircondition
 • Satellit TV
 • Wi-Fi
 • Minibar (køleskab i lejligheden)
 • Safetybox
 • Badeværelse, badekåbe og hårtørrer
 • Barneseng på forespørgsel
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Il Sogno di Giulietta. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • I by eller landsby

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via Capello 23 Cortile di Giulietta
37121 Verona

Koordinater

Latitude: 45.4419
Longitude: 10.9984

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Italien, Lombardiet, Erbusco
 • Nærmeste lufthavn: 27 km
 • Nærmeste golfklub: ca. 5 km
 • Pool
Italien, Veneto, Venedig
 • Nærmeste lufthavn: 18 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Veneto, Lido di Venezia
 • Nærmeste lufthavn: 26 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi