Lej din egen Villa i Veneto

Villaferie med Escapeaway i Veneto

Veneto er en af de regioner i Italien, der har næsten alt: Uanset, om din ferie skal gå med at udforske Italiens historie og besøge berømte seværdigheder og kulturbyer, om du mest har lyst til at ligge på en hvid sandstrand eller om du vil vandre i natur og bjerge, så er du kommet til rette sted, hvis din rejse går til Veneto.

Vand er et af nøgleordene for denne smukke region: Her finder du både Gardasøens kølige dybder, havets bølger ved Adriaterhavskysten og naturligvis Venedigs stemningsfulde kanaler.

En villaferie i Veneto er lig selvstændighed

En dejlig måde at holde ferie i Veneto på, hvis I er flere, der rejser sammen – for eksempel en flok venner, tre generationer eller to børnefamilier, er at leje jeres egen villa. På den måde får I optimal selvstændighed og kan nyde godt af den komfort, der ligger i at kunne lave mad i sit eget køkken og brede sig over flere værelser. Det kan også være, I bare vil være for jer selv som børnefamilie og i det tilfælde sikrer en villa jer 100 procent privatliv, ligesom I ikke behøver at bekymre jer om at tysse på børnene af hensyn til andre feriegæster. Det giver en dejlig frihed at vide, at man altid har såvel pool som have helt til sin egen rådighed, og ikke skal kæmpe om pladserne i solen.

Villaer ved Gardasøen og nord for Venedig

De villaer vi i dag har på programmet i Veneto, findes primært ved Gardasøens østlige bred samt i indlandet nord for Venedig og nær grænsen til naboregionen Friuli. To meget naturskønne områder, hvor I vil få rig lejlighed til at udforske omgivelserne på jeres egne præmisser, når I holder villaferie. Private villaer i stort udvalg har vi til gengæld i for eksempel Toscana, som ligger syd for Veneto. I er altid velkomne til at kontakte os hos Escapeaway, hvis I vil vide mere om mulighederne for at leje villa eller holde ferie flere sammen i Veneto eller andre steder i Italien.

>> Se alle villaer ved Gardasøen
>> Søg og book rejser til Veneto-regionen
>> Find rejser til Venedig her

>> Læs mere om villa

Kort over Veneto