Feriehuse i Italien - Lej en villa med pool til hele familien

Lej din helt egen villa i Italien med Escapeaway. Et feriehus med pool er som at have sit eget hotel, men uden de andre gæster. Se vores store udvalg af unikke og charmerende ferievillaer over hele Italien her.

Hvis du er en af dem der brændende søger en selvstændig, uafhængig og privat ferie til Italien, hvor du kan komme langt væk fra alskens regler, foranstaltninger og turister, der alle løber om kap til poolen så snart solen gavmildt deler ud af sine bagende stråler, så behøver du ikke at lede længere.

Du har nemlig nu muligheden for at bo i din helt egen villa/feriehus på din ferie i Italien, hvor værtsparret består af dig og din(e) rejsefælle(r) og morgenmadsbuffeten står til jeres egne kreative evner i køkkenet – jeres helt eget køkken vel at mærke. Her har vi udvalgt en række feriehuse og ferievillaer, hvor nøgleordet for ferien er selvstændighed. Med egen villa vil man ofte have de bedste kort på hånden for at slappe af i omgivelser, som lover 100 % privatliv.

Populære områder til villa-ferie med pool i Italien

I din ferie til Italien kan du med et ophold i en af de mange villaer langs kysten og stranden lade havbrisen ae dig blidt i ansigtet, lade vandet afkøle dig i de glohede sommermåneder og lade det glinsende sand begrave dine tæer i kildrende og afslappende fornemmelser, alt imens du nyder det idylliske og naturskønne Italien i horisonten. Hvis du til gengæld foretrækker eksotiske omgivelser i et varmt klima, finder du ikke bedre ferievillaer end på øerne Sicilien og Sardinien, eller langs Amalfikystens fortryllende natur.

Udover disse feriehuse kan du som noget ekstraordinært rejse tilbage til fortiden og indkvartere dig i en af de mange historiske villaer, der blev bygget for mere end hundrede år siden.  Villaer som du bl.a. kan finde i Veneto, Toscana, Villa La Volpe og mange flere steder. Mulighederne er mange, så grib chancen og skab dig et midlertidigt hjem på et af fortidens storartede villaer i din ferie i Italien.

Har du et ønske om at have en pool til rådighed kun for dig og din familie? Vil du helst have din egen have, hvor du ikke skal overholde fælles regler for, hvor man må spille musik, eller hvornår man må sidde og nyde det gode selskab på terrassen? Enkelte villaer egner sig til par, som rejser alene, men hovedparten er bedst egnede til store familier, der rejser sammen, eller grupper, der foretrækker et hus frem for indlogering på hotel.

>> Se også vores forrygende ferievillaer i Toscana

>> Læs mere om villa

Kort over Italien

Populære hoteller i Italien

Italien, Toscana, Sinalunga
  • Nærmeste lufthavn: 124 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Toscana, Arezzo
  • Nærmeste lufthavn: 89 km
  • Afstand til centrum: ca. 4 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Toscana, Fabbrica
  • Nærmeste lufthavn: 50 km
  • Afstand til centrum: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Håndplukkede feriehuse og villaer i hele Italien

Vi har udvalgt flere end 100 villaer over hele Italien, som du kan leje til en ferie, hvor nøgleordet for ferien er selvstændighed. Med egen villa vil man ofte have de bedste kort på hånden for at slappe af i omgivelser, som lover 100 % privatliv.

Lej en villa eller et feriehus i Italien og oplev fornøjelsen ved at have dit helt eget "resort". Prisen pr. næse er ofte meget konkurrencedygtig, hvis antallet af gæster matcher antallet af senge, og kan du oven i løbet leje uden for højsæsonen får du rigtig meget for pengene.

Vores gæster lejer ofte villaer i forbindelse med:
- Rund fødselsdag
- Bryllupsdag
- Storfamilien på ferie
- Virksomheden på tur

Mulighederne er mange, og med vores brede udvalg kan du helt sikkert også finde noget, der passer til jeres behov. Tøv ikke med at kontakte os pr. telefon, mail eller chat - så hjælper vi dig gerne med at udpege det helt rigtige sted til en dejlig ferie.

Villaer med unik arkitektur og charme

Hvis du kender Italien, så kender du også italienernes uforligneligt charmerende arkitektur, som ofte bruger lokale materialer fra stenbruddet lige i nærheden. Italienske huse er kølige og altid med masser af udeplads, så du kan nyde solen uanset årstid, og i køkkenet kan du selv trylle med råvarer fra det lokale marked.

Når du lejer en villa i Italien får du som oftest pool og privat parkering med i købet. Nyd livet sammen med dine nærmeste på terrassen med et koldt glas hvidvin og en humpel brød fra den lokale bager, mens børnene lejer og plasker i poolen. Og tag på udflugt til områdets seværdigheder i dit helt eget tempo. Det er ferie på italiensk.

Sådan booker du ferievillaer i Italien med Escapeaway

Brug søgemaskinen til at søge efter feriehuse i det område, du gerne vil besøge. Vi præsenterer dig for udvalgte ferievillaer og huse med gode anmeldelser, og hvis du ikke selv vil sørge for transporten til Italien, så kan du også finde billige flybilletter med afrejse fra København, Aarhus, Billund, Aalborg eller Hamburg lufthavn. Brug filtrene til at spore dig ind på den ene fantastiske villa efter den anden, med plads til mange gæster og med garanti for afslapning og ro til sjælen.

>> Læs også om ferieboliger i Italien her
>> Læs om billige ferielejligheder i Italien her