Vinrejser til Italien

Vil du gerne have vinen 'op under neglene' og opleve den italienske vinindustri helt tæt på? Så book en af vores populære vinrejser til Italien og  se, føl og smag selv de bedste druer.

Italien er ikke blot en af verdens største og ældste vinproducenter, men adskiller sig fra mange andre vindyrkende lande ved, at det stort set er i alle dele af landet, der produceres vin. Det gør sammen med det store, varierede udbud af spændende druesorter og kvalitetsvine Italien til et populært mål for vinrejser.

Italien har tyve vinregioner og uanset målet for din vinrejse, venter der dig spændende smagsoplevelser. Det er dog især det nordlige Italien, som traditionelt er kendt for at producere kvalitetsvine. Toscana er for eksempel værdsat blandt vinelskere for vine som Brunello di Montalcino og Chianti Classico, mens Piemonte længere mod nordvest for fødderne af alperne er kendt over hele verden for kvalitetsvine som Barolo og Barbaresco.

Her kan du læse videre om:

>> Rejser til Valpolicella vindistriktet
>> Rejser til Chianti vindistriktet
>> Rejser til Prosecco vindistriktet
>> Rejser til Langhe vindistriktet
>> Rejser til Franciacorta vindistriktet

Tager du på en vinrejse til Italien, kan du på vingårdsbesøg selv smage på frisktappet vin og få et unikt indblik i vinproduktionen. Udover oplevelserne på vingårdene er dette også en god måde at opleve Italiens mest idylliske byer og nyde en ferie med ægte italiensk atmosfære.

Movimento Turismo del Vino Italia kan du finde en oversigt over de italienske vinregioner og oplysninger om, hvilke vingårde der tilbyder vinsmagninger, rundvisninger med mere.

Vælger du et af vores hoteller i Italien, har du alle tiders udgangspunkt for at udforske de mange vingårde og bor desuden i omgivelser, der forkæler dine sanser i ligeså høj grad som de dejlige vine.

>> Læs også om Agriturismo i Italien her