Hoteller for voksne - ferie uden børn

Voksenhoteller i Italien - her finder du normalt ikke børnepool!

En ferie i Italien bare med fokus på dig selv – eller dig selv og din partner. Det lyder skønt, ikke? Måske har du ikke børn og sætter bare pris på ro, fred, afslapning, smukke omgivelser og måske et lille touch noget eksklusivt, når du holder ferie.

Eller måske er du er en travl forælder, der søger en skøn, lille pause fra hverdagen, hvor det godt kan føles, som om næsten al tid går med at opfylde børnenes behov. En opgave, du selvfølgelig elsker – men vi tør godt love, at du får et stort energiboost ud af at rive et par dage ud af kalenderen, hvor du kan tænke på dig selv og din partner, og I bare kan nyde livet sammen i Italien.

Sagt med andre ord, søger du en ferie i Italien hvor hotellet er velegnet for voksne, så læs nærmere her...

Børnefri ferie handler om ro, forkælelse og oplevelser i dit eget tempo

Hos Escapeaway samarbejder vi med flere dejlige hoteller, der er særligt egnede til dig, der ønsker en ferie uden børn. Det er hoteller, hvor rammerne er som skabt til, at I kan få de lune aftener på terrassen, på balkonen eller i haven til at gå med afslappede samtaler over et glas vin i ro og mag. Og det er hoteller, der ligger i naturskønne smørhuller eller tæt på spændende, kulturelle seværdigheder, som I kan tage jer god tid til at udforske. Når I har spist frokost på en lokal restaurant, gået en tur i den nærliggende landsby eller været på museum, er det måske tid til en dukkert i poolen og en kop kaffe på hotellet?
Hvad enten jeres hotel er placeret i en større by, i bjergene eller ved havet vil I uden tvivl elske at bruge en masse tid på at gå tur og bare suge det lokale liv ind.

En rejse uden børn kan genskabe romantikken

At smage på de lækre retter i hotellets restaurant vil være en af jeres store, daglige fornøjelser. En intim hyggemiddag uden børn, hvor I bare kan koncentrere jer om maden, vinen og hinandens selskab giver fornyet glæde og overskud.

Nedenfor vil vi gerne fremhæve et par af hoteller, vi samarbejder med, som i særlig grad egner sig til en rejse uden børn. Det vil ikke sige, at børn ikke er velkomne på de nævnte feriesteder. Det vil blot sige, at de mest henvender sig til et voksent publikum, som gerne vil forkæle sig selv, koble af og måske lade romantikken blomstre. Det skulle der være gode muligheder for på de hoteller, vi nævner nedenfor.

Vi samarbejder også med mange andre hoteller, der især er som skabt til børnefri ferie. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig med at sammensætte netop den ferie uden børn, du drømmer om.

Hotel Su Lithu på Sardinien.

Her finder du et ægte romantisk get-away på en af de øer i Europa, der har de bedste strande til en ferie, hvor badning og afslapning er i centrum. Det familiedrevne Hotel Su Lithu ligger billedskønt placeret i bjergene, og dermed lidt gemt væk fra den megen turisme, der kendetegner strandområderne. Det fine, hvide sand og bølgen blå er dog stadig inden for komfortabel afstand. De dage, I ikke synes, det er umagen værd at begive jer mod kysten, kan du og din partner kan køle jer ned i hotellets pool. I vil desuden sikkert have lyst til en kort, daglig gåtur ned til den hyggelige by Bitti, hvor I blandt lokale kan opleve det sande landsbyliv på Sardinien. Hotellet har en skøn udendørs krog, hvor man trække sig tilbage med en god bog. På restauranten kan I gå på eventyr i de lokale retter, der tilbydes her.

Hotel San Francesco al Monte i Napoli.

Udsigt, udsigt og atter udsigt – og så lige en af Italiens største og mest interessante byer for dine fødder. Når du holder ferie på dette tidligere kloster i bjergene over Napoli kan du hver eneste morgen vågne op til synet af storbyens travlhed, havet, vulkanen Vesuv og øen Capri. Lad dig overvælde af byens lys om aftenen, og indtag panoramaudsigterne over denne smukke del af Italien i dagtimerne. På det charmerende Hotel San Francesco al Monte vil I elske at tage en svømmetur i poolen, som leder direkte til en grotte med jacuzzi. Dejlig forkælelse og mange kroge, hvor man kan være sig selv. Napoli med dens mange museer, paladser, gallerier og restauranter er jeres legeplads, og byens centrum er kun 500 meter væk. I kan dog også spise både på hotellet og i kvarteret Vomero, hvor I bor.

Agriturismo Ca’ del Lago ved Comosøen.

Endnu et sted, der ligger gemt lidt af vejen, så du kan stresse helt af på din ferie. Comosøen er en af Italiens smukkeste søer, og her bor du kun 400 meter derfra. Agriturismo Ca’ del Lago står i den gode smags tegn, hvad et voksent publikum ofte sætter pris på. Det gælder både stedets smagfulde indretning, og den fantastiske mad i restauranten. Noget af det bedste ved dette feriested er dog det flotte spa- og wellness-rum, hvor du kan få massage, komme i tyrkisk bad, sauna og meget mere. Selv poolen er smagfuld, som den ligger omgivet af trædæk i den hyggelige have. Kryb sammen i en lænestol med en god bog i pejsestuen.

Hotel Signum i Malfa på Salina Ø, De Æoliske Øer.

Her kan I se frem til forkælelses-ferie i eksotikkens og romantikkens tegn. Faktisk venter der jer et sandt luksus-eventyr her på skønne Salina mellem to udslukte vulkaner. En ubeskriveligt smuk og storslået udsigt over havet og vulkan-øen Stromboli sætter rammerne om dette unikke feriested, hvor du kan nyde godt af såvel luksuriøse spa- og wellness-behandlinger som velsmagende, lokalt produceret mad og vin. Forestil dig at sidde med et glas af den kendte, lokale dessertvin Malvasia på Hotel Signums panoramamiske terrasse, mens du betragter den særegne og farlige skønhed i Strombolis vulkanudbrud. Hotellet, der er familiedrevet og ligger i et gammelt fiskerleje, er stilfuldt indrettet med æoliske særpræg. Restauranten har et imponerende udvalg, som du godt kan glæde dig til at udforske.